Proszę bardzo :-)
"malheureusement cette belle histoire d amour c est tres mal terminee je l aime elle m aime mais elle est trop possessif et elle m a etouffe."
Niestety ta piękna historia miłosna skończyła się bardzo źle. Kocham ję, ona kocha mnie, ale jest za bardzo zaborcza i "mnie zadusiła".
"je l ai supplie a plusieurs repris d arreter ses crises de jalousie et d arrete de boire. Elle se sentait mal loin de moi et la seule solution quel a trouve "etait de boire et me taper des crises."
Błagałem ją wiele razy, aby przestała robić sceny zazdrości (dosł. aby zaprzestała swoje kryzysy zazdrości) i przestała pić. Czuła się źle z daleka ode mnie i jedynym rozwiązaniem, jakie zalazła było picie i sceny zazdrości(j.w.)
"je l ai accepte a peu pres un dixieme de fois malgres qu a chaque fois elle me promettait de ne plus recommence."
Zaakceptowałem ją ( w sensie, żeby wróciła do niego) mniej więcej 10-ty raz, mimo że za każdym razem obiecywała mi, że już więcej nie zacznie.
"le week end dernier je l ai prevenu que le verre etait plein et que la prochaine fois je la quitterai"
W ostatni weekend przestrzegłem ją, że kielich jest już pełny i następnym razem odejdę od niej.
"elle m a pris de ne pas recommencer et elle a remis ca alors quel savait que j etais sur la route et de nuit j ai pris la route a 22h jusqu a 7h du mat le lendemain. elle m a appele vers 5h du mat et ma fait une crise sans se preoccuper de ce que je pouvais resentir et ce qui pouvais m arriver "
?? (chyba promis, a nie pris) Obiecała mi, że nie zacznie na nowo i(ale) zaczęła na nowo mimo, że wiedziała, że byłem w drodze i (to) nocą. Byłem w drodze(prowadziłem) od 22h do 7h rano następnego dnia. Zadzwoniła do mnie około 5h rano i zrobiła mi scenę (dosł. kryzys": nie zastanawiając się nad tym zbytnio, co mogłem czuć ani co mi się mogło przydarzyć.
"je suis vraiment desole je l aime j aurais vraiment voulu etre avec mais je ne peu plus supporter cet situation elle restera dans mon coeur mais loin de moi
Jest mi naprawdę przykro, kocham ją, naprawdę chciałem być z nią, ale nie mogę już dłużej znosić tej sytuacji. Zostanie ona w moim sercu , ale z dala ode mnie.
Hmm, jaka smutna historia :-(