Proszę o przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę o przetłumaczenie:

Me voila de retour après le tournoi de Vichy. Tout s'est très bien passé. Les
polonais ont été super, "surtout Isabelle" qui en plus est très mignonne.
Ils ont fini troisième et ont mis une excellente ambiance lors des repas. Je
crois qu'ils ont aussi beaucoup apprécié le spectacle de la soirée de gala.
Heureusement pour eux car leur voyage nécessitait 26 heures de bus parait-il.
J'ai transmis ton salut à Miguel.
Pour la bière, c'était suffisant effectivement, mais il y avait beaucoup de
monde autour de la buvette...
Pour l'île de Ré, je n'ai pas de photos, mais j'ai trouvé un site très bien fait
qui présente l'île avec de belles photos et des commentaires "en français"
:www.reagence.com/visite.
Cela te donnera peut-être envie.
Cordialement

Dziękuję
oto wrocilem z turnieju w vichy. wszystko sie dobrze potoczylo. polacy byli super, zwlaszcza Iza ktora w dodatku jest bardzo słodka. skonczli trzecia (klase???) i stworzyli wspaniala atmosfere podczas posilku. Wydaje mi sie ze rozwniez bardzo podobalo im sie przedstawienie ktore sie odbylo tego samego wieczoru co gala. Zdaje sie ze na cale szczescie dla nich aby odbyc podroz autobusem potrzebowali 26 godzin. przekazalem twoje pozdrowienia Miguelowi. Jesli chodzi o piwo to rzeczywiscie bylo go wystarczajaco ale bylo rownie duzo osob wokol baru...
jesli chodzi o wyspe Re nie mam zdjec ale znalazlem strone ktora jest dobrze zrobiona i przedstawia piekne zdjecia i komentarze po francusku www......
byc moze po ich obejzeniu nabierzesz ochoty
pozdrawiam serdecznie
Jestem juz po turnieju(zawodach)w Vichy. Wszystko poszło bardzo dobrze.Polacy byli super, "zwłaszcza Izabela", ktora jest dodatkowo bardzo miła.
Skończyli na trzecim miejscu i stworzyli doskonały nastrój podczas posiłków. Sądzę, ze bardzo docenili spektakl na wieczorze podczas gali.
Szczesliwie dla nich bo ich podróz wymagała 26 godzin autobusem, zdaje się.
Przekazałam(em) Miguelowi twoje pozdrowienia.
Co do piwa, było rzeczywiście wystarczające, ale była masa ludzi wokół pijalni(bufetu)...
Co do wyspy Re, nie mam zdjęć, ale znalazłem(am) swietnie zrobioną stronę, która przedstawia wyspę z pieknymi zdjeciami i komentarzami "po francusku"
>:www.reagence.com/visite.
Może dzięki temu nabierzesz ochoty.
Serdeczności.
>Cordialement
Dziękuję
Dziękuję

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Kultura i obyczaje