Mam do napisania pracę co robiłem w czasie ferii... Francuski jest moim drugim językiem i nie zdaję z niego matury więc mój wkład w ten język jest mierny...
Proszę o przetłumaczenie będę stokroć wdzięczny...
Moje ferie zimowe zaczęły się 31 stycznia i trwały aż do 15 lutego. Przez ten czas zdążyłem nieźle wypocząć. W sumie to moje ferie zaczęły się studniówką. Było na niej bardzo sympatycznie. Wytańczyłem się po wszystkie czasy! Sala była ubrana niebieską i srebrną bibułą a cały sufit był ozdobiony niebieskimi i białymi balonami. Jedzenia i picia również nie brakowało gdyż nasze mamy cały czas donosiły nam nowe dania. Orkiestra również się spisała. Grała sympatyczne piosenki różnych wykonawców. Ze studniówki wyszedłem o 3:30. Następnego dnia spałem do 2. Potem nastały następne dnie ,które zleciały bardzo szybko.
Po za odpoczynkiem musiałem skupić się na mojej prezentacji maturalnej i nauce do matury. Poza tym spotykałem się z znajomymi, chodziłem na ryby i dużo czytałem.
W czasie ferii pogoda również dopisywała. Było słonecznie, chociaż czasem prószył śnieg. Ferie bardzo szybko mi minęły. Szkoda ,że tak szybko się skończyły.
Jeszcze raz bardzo bardzo bardzo proszę o przetłumaczenie tego tekstu.
I z góry bardzo bardzo bardzo dziękuję :) :*