Bardzo prosze o sprawdzenie i pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
De mon intéressement ça: la musique classique, la lecture des livres, l'écriture e-mail, revoir des parts l'internet, la psychologie sociale, la psychologie de communication, et la résoudre des surlonge

Moje zainteresowania to: muzyka klasyczna, czytanie książek, pisanie e-maili, przeglądanie stron internetowych, psychologia społeczna, psychologia komunikacyjna, rozwiązywanie krzyżówek
Jak napisać surfowanie po internecie, rozmowy na czacie?
Bardzo proszę o sprawdzenie tego tekstu i poprawienie błędów za wszelka pomoc będę nie zmiernie wdzięczna. Francuskiego uczę się od nie dawna wiec każda wskazówka jest dla mnie na wagę złota.DDDDDDDDDDDDDDzieki
bardzo proszeeeeeeeeeeee
Mes centres d'intérêt ce sont : la musique classique, la lecture des livres, l'écriture des e-mails(może lepiej- la composition des e-mails), la lecture superficielle des sites Internet(sites d'internet), la psychologie sociale, la psychologie de communication, et des mots croisés.

Moje zainteresowania to: muzyka klasyczna, czytanie książek, pisanie e-maili, przeglądanie stron internetowych, psychologia społeczna, psychologia komunikacyjna, rozwiązywanie krzyżówek
Jak napisać surfowanie po internecie, rozmowy na czacie?

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia