Tłumaczenie krótkiego tekstu na polski

Temat przeniesiony do archwium.
Weronika et moi, on a fait une grande balade en VTT. Nous nous sommes reposées au bord du lac Solińskie, c'était fantastique! J'ai vu deux superbes aigles! Werka me dit qu'il y a des lynx aussi: je rêve de les voir. Peut-être la semaine prochaine dans le parc national des Bieszczady...

Proszę o przetłumaczenie na j.polski
wraz z Weroniką wałęsałyśmy się. Odpoczywałyśmy nad jeziorem Solińskim, to było fantastyczne. Widziałam dwa wspaniała orły. Werka powiedziała mi że są jeszcze rysie. marzę o tym aby je zobaczyć. Być może w przyszłym tygodniu w parku narodowym w Bieszczadach.
Dziękuję, mam jeszcze jedno ;)

Nous voulions faire du cheval comme hier dans le parc national. Mais, le guide, dont nous avions besoin, n'est pas venu au rendez-vous.
Alorr, nous sommes parties toutes les deux et nous nous sommes perdues!
Heureusement nous avons recontré un beau garçon qui nous a prêté son portable. les parents de Weronika sont venus nous chercher en vélo.
on a fait une grande balade en VTT - to nie oznacza wałęsać się, tylko zrobić taką dużą podróż rowerową..
rencontré

Chcialysmy pojezdzic konno jak wczoraj w parku miejskim
Ale instruktor ktorego potrzebujemy do tego nie przyszedl
Wiec poszlysmy i tak spacerujac zgubilysmy sie
Na szczescie spotkalysmy ladnego chlopaka ktory pozyczyl nam telefon
Rodzice Weroniki przyjechali po nas na rowerach
Chcieliśmy jeździć na koniach, tak jak wczoraj w parku narodowym. Ale przewodnik, którego potrzebowaliśmy nie przyszedł na spotkanie. Więc poszłyśmy razem i się zgubiłyśmy! Na szczęście spotkałyśmy ładnego chłopcka, który nam pozyczył swój tel. kom. Rodzice Weroniki przyjechali nas szukać samochodem.
eh, nie samochodem, tylko na rowerze. :p
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie