Kilka zdań do przetłumaczenia

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, byłbym niezmiernie wdzięczny za jakąkolwiek pomoc w tłumaczeniu tych zdań.

Na pierwszym planie znajdują się dwaj młodzi chłopcy którzy grają w tenisa, a dokładniej w debla. Po prawej stronie fotografii znajduję się chłopiec ubrany w białą koszulkę i buty oraz czarne spodenki, po lewej stronie fotografii znajduję się chłopak ubrany dokładnie tak samo jak jego kolega z wyjątkiem zalozonej czapki z daszkiem.

Selon toi. pourquoi ces garcons jouent- ils au tennis ??
(Dlaczego ci chłopcy grają w tenisa ?? tak zrozumiałem pytanie i nie wiem czy nauczyciel przyjmie taka odpowiedz)
Poniewaz Tenis to sport sprzyjający zdrowemu rozwojowi człowieka, wspomaga rozwój intelektualny i sprawnościowy, daje poczucie niezależności i samodzielności który również sprawia niesamowicie duża przyjemność z gry.

Crois-tu la pratique du sport peut parfois nuire a la sante des jeunes ?? Justifie ton opinion
(Czy sport może wpływać na zdrowie młodych ludzi? Uzasadnij swoją opinie}
Sądze że tak. Jedną z podstawowych zalet sportu jest utrzymywanie w zdrowiu naszego organizmu, uprawianie sportu chroni nas profilaktycznie przed wieloma chorobami. Inną zaletą regularnego uprawiania sportu jest spalanie tkanki tłuszczowej, co pozwala stracić zbędne kilogramy. Również cykliczne uprawianie sportu sprawia że lepiej wyglądamy
Ostatnie pytanie to: Czy sport może negatywnie wpływać na zdrowie młodych ludzi?
dzięki wielkie za uświadomienie :P
Crois-tu la pratique du sport peut parfois nuire a la sante des jeunes ?? Justifie ton opinion
Sądze że tak. Sport mimu wielu zalet prowadzi do licznych kontuzji które mogą wpłynąć na dalsze życie mlodego czlowieka. Rowniez dazenie mlodych ludzi do uzyskiwania jak najlepszych wynikow w konkretnym sporcie poprzez stosowanie zabronionych specyfikow moze miec tragiczny skutek.
Super. A teraz czekamy na próbę samodzielnego przetłumaczenia tego :D
dobra pierwsza część :D

Cette photo est noir et blanc (to taki dodatek do zdjecia). Au premier plan sont deux jeune garçons qui jouent au tennis,et plus particulièrement en double. Sur le côté droit de la photographie est garçon
vêtu d'une chemise blanche et un short noir et des chaussures, Stock gauche pour trouver un mec habillé exactement comme ses collègues, fondée à l'exception des casquettes de baseball.
druga część (pewnie stek bzdur ale może ktoś mi pomoże poprawić, przynajmniej nikt mi nie zarzuci braku wkładu własnego :D :D)

Parce que Le tennis est un sport propice au développement humain, contribue à développer contribue à développer intellectuelle et l'efficacité, un sentiment d'indépendance et d'autonomie qui rend également le jeu d'un souffle.
część trzecia

Je pense que oui sports malgré de nombreux avantages conduisent à de nombreuses blessures qui affectent la vie mai futur jeune homme. Les jeunes veulent aussi obtenir les meilleurs résultats dans un sport particulier grâce à l'utilisation des indiquée interdite peut avoir des conséquences tragiques.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie