Proszę o pomoc - tłumaczenie 5 zdań :(

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! Będę bardzo wdzięczna, jeżeli ktoś z Was pomógłby mi przetłumaczyć kilka zdań po francusku, gdyż niestety jestem noga z tego języka ;<

To święto nie występuje w moim kraju. Nigdy nie uczestniczyłam w tego typu manifestacji. Chciałabym kiedyś zorganizować takie święto, gdyż może ono zbliżyć do siebie sąsiadów. Dzięki niemu możemy ich poznać i świetnie się razem bawić. Jest to również okazja do spędzenia czasu z przyjaciółmi. Chciałabym raz w roku przeżyć taki dzień.
No a jakiś wkład własny?
wkład własny na papierze z żenującymi błędami :P No cóż, podziękuje, przedstawie to co sama naskrobałam
No to nie możesz przepisać?

I taka myśl na przyszłość: Nie zaczynaj może od pisania po polsku, bo sama na siebie zastawiasz pułapki pisząć rzeczy, których i tak nie będziesz w stanie jeszcze wyrazić w języku, którego się dopiero uczysz.
Ce festival n'existe pas dans mon pays. Je n'ai jamais participé à ce type de manifestation. Je voudrais organiser festival. Il nous permet d'apprendre à les connaître et avoir un temps de jeu grand. C'est aussi l'occasion de passer du temps avec des amis. Je voudrais une fois par an pour survivre à la journée. = ja i google translator :) wiem, że nie powinno się tłumaczyć ale właściwie ta praca jest robiona na szybko ;)
Tłumaczenie maszynowe to nie jest wkład własny.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Nauka języka