Zaproszenie

Temat przeniesiony do archwium.
prosze o przetłumaczenie tego tekstu najlepiej natychmiast
Kochani przyjaciele
Chcialabym was zaprosic na wystawę obrazów.Bedzie to wystawa znanego i cenionego malarza.Wystawione będą jego największe dziela.Odbędzie sie ona w sobote wiec jest to wspanialy pomysl na spedzenie sobotniego popoludnia.
Dorota
Chers amis.

Je voudrais vous inviter a une exposition des tableaux. Ce sera l'exposition d'un peintre tres celebre et apprecie. On pourra voir les plus grands ouvrages de cet auteur. L'exposition aura lieu samedi donc c'est une bonne occasion a bien passer l'apres-midi.

Prosze! Ostatnie zdanie niebardzo mi pasuje ale nie przychodzi mi w tej chwili nic lepszego do glowy. Aha! Brakuje akcentów!
a ja zaproponuje jeszcze cos innego aczkolwiek podobnego,czekam na wasze opinie :]

Chers amis,

Je voudrais vous inviter a voir l'exposition des oeuvres d'un peintre tres celebre et apprecie. On pourra y admirer ses les plus connus ouvrages. L'exposition aura lieu samedi donc c'est une bonne occasion de bien passer le temps libre.

Amicalement
dzieki wszystki jestescie sopko jestem tu zalogowana od wczoraj i nie wiedzialam ze sa tu tacy super goscie jeszcze raz dziekuje

»

Pomoc językowa