La dissertation - argumenty

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę, pomóżcie mi znaleść argumenty i kontrargumenty do rozprawki...
Jej temat to "vivre, c'est apprécier le moment qui passe"...

Zupełnie nie moge sobie z tym poradzić=|

Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mi pomógł... Może być po polsku;) Proszę...

Grosss Bizzz;*
czesc,
wlasnie wczoraj napisalem wypracowanie na ten tamat :).
tez mam ta sama ksiazke. sama sobie zadalas czy nauczycielka?
moge Ci podpowiedziec to co ja napisalem albo dac przepisac, jak wolisz?
Ja nie mogę! Ale fajnie;) No mnie to zadała nauczycielka;) Hmm... NIe wiem jak wole... Może mógłbyś mi przekopiować to wypracowanie, a ja go napiszę sama podobnie, ale nie tak samo...;) Albo daj i wskazówki;) Jak chcesz. Ja bede za wszystko bardzo wdzięczna;*
a na kiedy to masz? ono nie jest sprawdzone jeszcze.
jesli chcesz miec kopie mojego wypracowania to przesle na email (zapodaj go svp), ale to dopiero jutro, bo wczesniej nie przepisze. jesli jednak wolisz wskazowki to moge napisac je tutaj, na forum.
podejmij meska decyzje! ;)
OK;) Więc podjęłam męską decyzję=) Jakbyś mógł to napisz mi teraz wskazówki, a jutro mi prześlij na maila twoją twórczą pracę=)) I ja sobie z tego coś poskładam;) Mój mailik: [email]
troche to bezsensu pisac wskazowki i przepisywac wypracowanie, bo to bedzie dokladnie to samo, tyle ze wskazowki beda po polsku, a wypracowanie jest po francusku. :P
najlepiej bedzie wiec jesli wysle Ci moje wypracowanie z tlumaczeniem. :)
w takim razie obydwa dostaniesz jutro.

a tymczasem ide powtorze cos pod olimpiade.
tymcza
OK, dziękuję bardzo bardzo bardzo;) Życzę ci I miejsca na olimpiadzie!!!=))
Encore une fois merci bcp!!!=))
A propo rozprawki, to znacie jakieś stronki z "gotowcami"?;)
Hej! Masz jeszcze to wypracowanie? Mam to samo! :) Czy mogłabyś mi je wysłać? :> [email]
nie mam wywalilem :P
No nie żartuj! :) Abuuu :D Kurcze, szkoda.
I przepraszam za "mogłabyś" pomyliło mi się :P
ja nie mam, ale blagaj Katarine...
jesli ma to moze przesle z laski serca. zaznaczam tylko ze nie chcialbym zeby bylo ono przekazywane dalej lancuszkiem. dwie osoby (poza mna) to i tak duzo.

p.s. ale cenie swoje wypracowania ;)
ja nie mam, ale blagaj Katarine...
jesli ma to moze przesle z laski serca. zaznaczam tylko ze nie chcialbym zeby bylo ono przekazywane dalej lancuszkiem. dwie osoby (poza mna) to i tak duzo.

p.s. ale cenie swoje wypracowania ;)
Spoko, przecież go nie przepiszę ;) Ani nie skopiuję. Może jedynie posłużyć za wzór. Nie lubię zżynać od innych całych prac.
Napiszę do niej :)
Albo mógłbyś napisać mi argumenty, których użyłeś? Albo jakieś ciekawe zwroty? Ja uczę się francuskiego 3 rok i to jest moje zadanie dodatkowe. Szukam weny.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Nauka języka