Proszę o przetłumaczenie zdań

Temat przeniesiony do archwium.
31-50 z 50
| następna
mam.
dzięki słownikowi fr-chińskiemu online :) mam
promouvoir= FAIRE avancer en grade

i tego faire mi brakowało
hehe
to wez uzyc go jeszcze raz i znajdz mi: en titre (to to samo co "en question"?); sur fond (np, evangile); mozesz jeszcze raz wyszukac w nim tendre de/a - zezwalam :).
Juz sprawdziliśmy te zdanka z wykładowcą.Wszyscy z Was mówili,że takie łatwe,a macie dużo błędów z tego co tutaj piszecie.Marrcin student juz blizej końca niz początku,a taki błąd,jak juz to son ex-femme!!!Pomijam pozostałe błędy!!!HahaHaHa,pozdrowionka
napisałem, że moja wersja może różnić się od tego, co będziecie mieć w notatkach. a co do będu, to wyraz "ex-epouse" jest poprawny i jak najbardziej używany. z tym, że różni się od oficjalnej wersji, która poznaliście na zajęciach :)
tylko w przeciwienstwie do Ciebie Xenia ja nie jestem na romanistyce:)a mimo to przetlumaczylam te zdania:)moze z bledami ale sa,a wykladowca taki madry ze nawet chce kredyt zerowac:)
My tez sobie je przetłumaczyłyśmy,a część przepisałyśmy od kolegi!!!Przeciez nie poszłybyśmy nieprzygotowane na zajęcia!!!!A nawet wykładowca ma prawo się przejęzyczyć!!!W końcu to też człowiek!!!!Pozdrawiam i koniec tematu już!!!!
A i jeszcze jedno do Marcina,mi nie chodziło,że zle jest ex-epouse,ale Ty napisałeś,że sa ex-........!!!!!Chodzilo mi,że jest son,a nie sa!!!!!Ale teraz juz naprawde koniec!!!!3majcie się!!!!
jak takie pustaki (charakter) sa na romanistyce to ja rezygnuje.
piszesz raz:
>Marrcin student juz blizej końca niz początku,a taki błąd,jak juz to son ex->femme!!!Pomijam pozostałe błędy!!!HahaHaHa,pozdrowionka

a nastepnie:
>A nawet wykładowca ma prawo się przejęzyczyć!!!

poza tym nie smiej sie z kogos kto zrobil dodatkowa prace (byc moze i z bledami) zeby sie nauczyc, bo bardziej smieszna i zalosna jest osoba ktora nie potrafi odrobic wlasnej pracy domowej na swoim poziomie.

powinni wprowadzic na uczelnie test predyspozycji + dojrzalosci.
Zapraszamy na informatykę ;)
moze w nastepnym zyciu. poki co mam bardziej pofaldowana lewa polkule :)
No cóż, jak mus to... czekoladowy :)
nie zrażaj się,
filologia to miejsce, gdzie facet musi być twardy, bo inaczej na bieżąco z zawartością katalogów avonu i oriflame.
a od prostowania charakteru sa sesje egzaminacyjne, szczególnie na latach, gdzie zwiększono skład osobowy.....jedna, druga, trzecia i już zupełnie inny człowiek wychodzi
btw - w tym roku nie robili już egzaminów wstępnych z okazji nowej matury, to i nie ma się co dziwić niektórym rzeczom
a co do będów wspomnianych dalej - synonim nie znaczy błąd :)
nie poszłybyście nieprzygotowane na zajęcia? niedługo wam przejdzie.....
Fuzz to może my Ciebie wykosimy i będzie po jednym łosiu mniej na naszym kierunku, więc sobie uważaj!!!!A Nowa Matura z franca jest dużo trudniejsza niż stara, więc nie rozumiem aluzji!!!AAA i jeszcze jedno ciekawe czy Wy takie "orły i sokoły" jesteście i zawsze Wam sie wszystko chce, to juz lenia nie można mieć!!!!!Druga część to do delicee!!!!
Sorrki to nie bylo do delicee do Ciebie tylko do marrcina!!!!!!!!!!!!!!!
A na jakiej jestescie romanistyce? bo widze, ze fajnie tam macie... ;) Wszyscy z tej samej uczelni?:)
mozecie kosic, powiedzialem, ze rezygnuje. mam nadzieje, ze wasze nastawienie jest tylko przypadkiem, ktore nie trzymaja sie normy, bo biedna bedzie Polska :).

>więc sobie uważaj!!!!
uuuu, scary :P

nikt tu raczej nie twierdzi. ze jest orlem. to wy sie obnosicie z swoimi studiami, a mimo to prosicie o pomoc takie kmiotki jak my (z wyjatkami).
studenci sa zwykle na kierunku, ktorych ich pasjonuje, stad lenistwo nie powinno byc tolerowane.

zycze wam powodzenia na studiach i nieco wiekszego wkladu pracy oraz systematycznosci, bo na studia idzie sie, by uczyc.

smacznego karpia. :)
....a karawana jedzie dalej.
fuzz, nie musisz rezygnować z filologii, nie tacy się dostali (szczególnie z nową maturą, kiedy przyjmują 2x więcej ludzi), poradziłbyś sobie bez większych problemów, i nie rozumiem, czemu ktoś miałby cię wykosić (szczególnie ktoś, kto okaże się trzcina mniej lub bardziej myślącą już za miesiąc:)

co do lenistwa masz rację, nie potrafię połączyć "lenia" z chęcią posiadania odrobionego zadania domowego (nawet przez "kmiotki"):)

też nie jestem tytanem pracy. lubię co robię.......a może na odwrót
dobra, dajmy juz spokoj. :)
niepotrzebnie wrzucam info o swoich planach - kogo to obchodzi? o bojkocie romanistyki napisalem tylko w gescie oburzenia. co bedzie, zobaczymy.
takiej konkurencji jaka mialby stanowic kolezanki wyzej, nie obawiam sie. gorzej ze wstepnymi.

hej ho, hej ho na pasterke by sie szlo.. :)
Temat przeniesiony do archwium.
31-50 z 50
| następna

« 

Nauka języka