prosze o jak najszybsza pomoc:))

Temat przeniesiony do archwium.
mam do napisania pracę na francuski,temat pracy to : moje plany na przyszłość. proszę o przetłumaczenie tekstu:

Po ukończeniu szkoły średniej chciałabym pójść na studia turystyczne, znależć interesującą pracę , w której mogłabym rozwijać swoje umiejetności i spełniać swoje oczekiwania i innych. Chciałabym również zwiedzić troszkę świata i poznać nowych, interesujących ludzi.

Jesli ktoś będzie w stanie mi pomóc to z góry dziękuję
pozdrawiam,Magda
na pewno ktos ci pomoze i sprawdzi, jesli sama cos napiszesz po francusku,
problem w tym ze naprawde nie mam pojecia jak to napisac dlatego poprosiłam o pomoc!!!
proponuje:
Aprés la fin de mes études secondaires je souhaiterais entreprendre des études dans le tourisme, trouver un travail intéressant dans lequel je pourrais épanouir mes compétences et accomplir mes propres attentes ainsi que ce que l'on attend de moi. Je souhaiterais aussi visiter un peu le monde et faire connaissance avec de nouvelles personnes intéressantes.
dziekuje bardzo za pomoc naprawde wielkie dzieki jestes aniołkiem:):):) ... a mam jeszcze takie pytanko czy dałbyś rade albo kto kolwiek napisac mi jeszcze jak to się wymawia i to by było wszystko... z góry dziekuje...

« 

Życie, praca, nauka