list

Temat przeniesiony do archwium.
hej:):)
mam taki problem bo musze napisać list a nie wiem jak sie za to zabrać,ten list ma wygladać mniej wiecej tak:
Piszesz krótki list do kolegi.Opowiadasz o swojej ostatniej podróży.Napisz z kim i dokąd pojechałeś,podaj termin i program wycieczki-napisz gdzie byliście zakwaterowani i jakie bylo wyżywienie-napisz czy jestes zadowolony z wycieczki i dalczego
Skoro jestes taki/a super to chyba stac Cie na odrobine inwencji twojczej. Jezyk polski z tego co widze znasz! Nie rob z siebie takiego/ej ciamajdy, skoro nie potrafisz czegos takiego wymyslec, prostego listu napisac, to jak ty sobie w zyciu radzisz? A co dopiero na studiach bedzie, bo watpie zebys juz studentem/ka byl/a.
no jakoś daje sobie w życiu rade ale francuskiego ucze sie od dwoch lat i nie potrafie złożyc dobrze jednego zdania tak wiec nie osądzaj mnie nie znając mojej sytuacji...
Ja też nie znam dobrze angielskiego i robię pełno błędóa a jednak wszystkie wypracowania piszę sama, a dopiero potem sprawdzają mi błędy... Napisz po fr,a bardzo chętnie w miarę moich możliwości Ci to spr i wytłumaczę dlaczego zrobiłaś błąd...

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa