e-mail.....prosze

Temat przeniesiony do archwium.
witam. mam ogromna prosbe. nie znam francuskiego, a mam frncuza w rodzinie z ktorym musze sie pilnie skontaktowac. a moja przyjaciolka- osobista tlumaczka....wyjechala na wakacje :)

wstep i takie tam to umiem napisac.....
------------------------------------------------------------------------------

" nie martw sie, wszystko zalatwie i zrobie tak, zeby wyszla z tego niespodzianka. chociaz trudno bedzie udawac, ze o niczym nie wiem, ze nie znam szczegolow twojego przyjazdu.
bylam zalatwic te pokoje w hotelu ale nikogo tam nie bylo, pojde w poniedzialek rano. Nie ma problemu, tata odbierze was z lotniska. czekamy na was, pozdrowienia dla wszystkich, o nic sie nie martw.
--------------------------------------------------------------------
........zakonczenie tez zrobie sama........dziekuje serdecznie
:(
" nie martw sie, wszystko zalatwie i zrobie tak, zeby wyszla z tego niespodzianka. chociaz trudno bedzie udawac, ze o niczym nie wiem, ze nie znam szczegolow twojego przyjazdu. rnbylam zalatwic te pokoje w hotelu ale nikogo tam nie bylo, pojde w poniedzialek rano. Nie ma problemu, tata odbierze was z lotniska. czekamy na was, pozdrowienia dla wszystkich, o nic sie nie martw.rnrnne t'inquiète pas, je m'occuppe de tout et je m'arrangerai pour que ça soit une surprise, même si ça sera difficile de faire semblant que je ne suis pas au courant et que je ne connais pas les détails concernant ton arrivé. j'ai été à l'hôtel pour réserver les chambres mais il n'y avait personne, j'y retourne lundi. Aucun problème, papa viendra vous chercher à l'aéroport. On vous attendrnpasse le bonjour à tout le monde et ne t'inquiète pas
w ostatnim zdaniu: wkradlo sie "rn" zamiast enter; powinno byc: On vous attend.Passe le bonjour à tout le monde et ne t'inquiète pas
dziekuje serdecznie

»

Szkoły językowe