XVII lo w krakowie

Temat przeniesiony do archwium.
sa tu ludzie z 17stki ?? :)
Jasne, my jesteśmy wszędzie :P

A tak serio, to w tym roku skończyłam to zacne liceum, służę informacją, bo zapewne o to Ci chodzi?
ee

juz tu uczeszczam =P 2klasssa
Jest tu taki jeden archiwalny wątek nt. owego liceum, możesz sobie poczytać:

http://www.francuski.ang.pl/Liceum_z_j_fr_w_Krakowie_3419.html
hihi, no to za rok maturka :P i to dwujęzyczna, zapewne?
Wybieram się do tego LO w przyszłym roku, mógłby ktoś napisać ile potrzebnych jest mniej więcej punktów? tylko chodziłoby mi raczej ile było potrzebnych teraz lub rok wcześniej, bo wiadomo, że np w 2006r było inaczej :p z góry dzięki ;))
Chodze tam od wrzesnia, ja mialam 118 pkt i sie spokojnie dostalam, glownie obchodzi ich to jak umiesz jezyk w maju bodajze jest egzamin z ktorego musisz minimum 2 dostac zeby przejsc do etapu ustnego. Mysle ze jesli umiesz fr dosc dobrze dostaniesz sie. Pisemny byl cholernie trudny, ustny banalny. Pisemny: sluchanie, czytanie, gramatyka,leksyka, wypracowanie. Z czego gramatyka byla strasznie trudna, wypracowanie cos z rodzaju rozprawki na 250 slow, gdy zdasz ten pisemny juz w 60 % jestes przyjety, potem tylko ustny , jesli oby dwa zdasz i bedziesz miec ok 110 pkt powinienes sie dostac, jeszcze jedno jesli duzo osob bedzie chcialo tam pojsc to bedzie trudniej, np w tym roku z poza rejonu przyszly 3 osoby w tym ja.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa