wielka prośba o pomoc w piosence :)

Temat przeniesiony do archwium.
Witam :)
Mam wielką prośbe do wszystkich forumowiczów. Chodzi mi o piosenke "TU AIMERAS" - Saya. Nie moge znaleźć nigdzie tekstu do niej a tymbardziej jakiegokolwiek tłumaczenia... Trudno mi nawet zrozumieć tekst bo aż tak dobrze francuskiego nie umiem to bardzo prosze i z góry dziękuje.
Pozdrawiam serdecznie.
Witam !! Mam prośbe :) Czy mógłby mi ktos to przetłumaczyc. Mam do napisania opis regionu Bretania. Prosze o szybka odpowiedź... Z góry dzieki xD

Stolica Bretanii jest Rennes. Jest to region w północno-zachodniej Francji. Najwazniejszymi miastami Bretanii sa:Nantes, Brest, Quimper. Region rolniczy- uprawa ziemniaków, warzyw, owoców i pszenicy. Znany jest z duzej ilosci kapielisko nadmorskich, kafejek, barów. Specjałem tego regionu jest solone masło. pogoda w Bretanii jest niezmienna, chłodna. Temperatura nie przekracza 20(stopni)C. Słonce wystepuje rzadko a opady sa bardzo czeste.
ZABYTKI BRETANI:
-megality
-ruiny swiatyni Marsa
-światynia Merowingów
-miasto Rennes
-katedra w Dol-de-Bretagne
-zamek w Fougères
-opactwo Mont Saint-MichelxD Prosze o szybka odpowiedź...
Rennes est la capitale de la Bretagne. La région est située au Nord-Ouest de la France. Nantes, Brest et Quimper sont les villes le plus importantes. La région agricole – la culture des pommes de terre, des legumes, des fruits et du blé. La Bretagne est réputée pour ses nombreuses possibilités de baignade,ses café-restaurants et ses bistrots.

Le beure salé est une spécialité de cette région. Le climat en Bretagne est invariable et frais. Les températres ne dépassent pas les 20 dégrés. Le soleil sort occasionnellement et les pluies sont fréquents.

Les monuments de Bretagne :
- mégalithes
- les vestiges du Temple Mars
- le Temple des Merowings
- la ville Rennes
- la cathédrale de Dol-de-Bretagne
- le château de Fougères
- le Mont Saint-Michel
le beurre salé

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»