e-maile po francusku

Temat przeniesiony do archwium.
Witam:-)
Czy jest ktoś chętny do pokorespondowania po francusku przez e-maila? Byłabym wdzieczna za taką formę korespondencji...Chciałabym powrócić poprzez to do nauki jezyka francuskiego. Miałam przerwę 3 lata.
Jeśli ktos chętny prosze pisać na [email]
ALE UWAGA: Będę korespondować tylko z tymi, którzy dobrze lub bardzo dobrze znają francuski.Szkoda mi czasu na korespondencję z debiutantami.Wybaczcie.
wybacz, chyba brak mi odwagi na ten casting ;D
wybacz, chyba brak mi odwagi na ten casting ;D
to czego tu szuka, obok ma dzialke "ici on parle français"
Jeśli nie jesteś zainteresowany/a to trzeba było się nie odzywać
Chodzi o sposób w jaki sformułowałaś swoją prośbę. Przebija z niej pogarda dla debiutantów, a przecież sama kiedyś od czegoś zaczynałaś. Jednak mimo Twojego podejścia do innych szczerze Ci życzę, by nikomu z forumowiczów z zaawansowanym francuskim nie było szkoda czasu na konwersacje z Tobą.
:)
é en plus parfoi cé plu dificile 2parler ac qn ki coné pa bi1 francé é tu tapren mieu, bref, si tveu tpeu visité qq sité ac chat francé é jtjure ttlmond von bi1 parlé francé
witam:) mam prośbe potrzebuje napisac e-mail po francusku... w tresci zawarte ma byc Gdzie i z kim jestem, co robie i jakim srodkiem podrózuje i jaka jest pogoda... bardzo była bym wdzieczna o szybka odpowiedz... z góry dziekuje:)
ptite etoile, g sui tt a fé dac ac toi! :D
Aniu, twój wpis powinien znaleźć się w katalogu pt.'bez wkładu własnego', IMHO, szybciej trafisz do ludzi, którzy ci pomogą... Poza tym, jeśli spróbujesz napisać coś sama, to na pewno szybciej znajdzie się ktoś, kto chętnie poprawi ci błędy.
Lubisz odwalać za kogoś gotowce?...;P
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Brak wkładu własnego