Proszę powiedzcie co lepsze ! ;)

Temat przeniesiony do archwium.
Salut!

Mam do was ogromną prośbę. Zastanawiam się na kursem multimedialnym i mam do wyboru albo "Tell me more" albo "Parlez avec nous". Od razu pragne zaznaczyc, ze cena nie gra roli. Chcę poznać wasze opinie, który jest lepszy, który wiecej mnie nauczy, który posiada bardziej przejrzyste lekcje, który posiada w prosty sposób opisaną gramatyke, który posiada więcej słownictwa i ćwiczeń, który po prostu jest lepszy i z którego będe zadowolona:)
>> Dodam, że francuskiego uczyłam się juz 3lata w liceum, więc taka początkująca to ja nie jestem:)

Serdecznie pozdrawiam:)

Bisous:* et merci d'avance;)
Salut,rnKorzystałem i z jednego i z drugiego, ale z Parlez avec nous tylko krótko i dawno temu. Dlatego moją opinię potraktuj jako b.ogólną. Oba programy są profesjonalnie przygotowane, ale mam wrażenie że P.avec... jest bardziej do szlifowania zwrotów, coś jak multimedialne rozmówki. Natomiast ten drugi jest bardziej różnorodny i ciekawszy przez co mi bardziej się podoba. pozdrawiam K.
Nie wiem dlaczego ludzie tak chetnie korzystaja z multimedialnych kursow. Bardzo czesto jest to przerost formy nad trescia, a tell me more jest tego najlepszym przykladem. Jezeli bedziesz madrze korzystac z parlez avec nous, zyskasz bardzo duzo. Najlepiej zdobadz go na kasetach, jak najmniej korzystaj z transkrypcji, bardzo duzo sluchaj i powtarzaj.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Nauka języka