jak to się załatwia?czy można składać papiery na innym kierunku studiów niż się studiuje?z tego powodu mianowicie że mój wydział nie ma umowy z krajem który mnie interesuje.co robić????MAłO CZASU MI ZOSTAŁO
Takich rzeczy dowiesz się tylko na Twojej Uczelni;)a tak na marginesie to ja tez sie wybieram, do Belgii lub Wloch....i tez mam malo czasu chyba:(
[konto usunięte]
11 sty 2006
Jeśli Twój wydział nie ma podpisanej umowy z uczelnią kraju, który Cię interesuje to po prostu samemu się załatwia. Pisze, dzwoni. Ja mam podobnie z uczelnią francuską, oprócz tego Szkola też kontaktuje się z wybranym miejscem.
Dzikaczka
15 sty 2006
moja uczelnia tez nie miala podpisanej umowy, trzeba chodzic i upominac sie do skutku. owszem sam mozesz napisac list do uczelnii zainteresowanej, ale i tak ktos bedzie musial to z Twojej uczelnii podpisac. najlepiej zapytaj kto jest koordynatorem uczelnianym koordynatorem wyjazdow
[konto usunięte]
19 sty 2006
Spróbuje zrobić jak mi radzisz,tj .skontaktować sie z koordynatorem ds. wymiany zagranicznej studentów mojego wydziału .Wszystko chyba bedzie zalżeć od dobrej woli mojej i tamtej uczelni.Mam nadzieje że sie uda.bo bardzo mi zależy na wyjeżdzie do Włoch na pól roku.
[konto usunięte]
22 kwi 2006
a na ktorym roku studiow najczescij wybieracie sie na stupendium?
[konto usunięte]
02 maj 2006
Ja wyjeżdzam na 3 roku :) Ale z tego co widzę u mnie na uczelni jest też sporo osób, które na 4, na 5 rzadko się zdarza. Pozdrawiam.
[konto usunięte]
04 maj 2006
zlozylam papier na socratesa na 3 roku, za 2 tygodnie mam rozmowe kwalifikacyjna,zlozylam do Belgii do Katolieke Universiteit Leuven
[konto usunięte]
28 cze 2006
ja koncze rok 1, i jade na erasmusa na 2 roku w letniej sesji
na uczelnie Universite de Picardie Jules Verne
moze ktos juz tam byl?? albo sie wybiera??