lista rezerwowa -jakie szanse??

Temat przeniesiony do archwium.
hey.
składałam papiery w tym roku na UMK na romanistyke..i niedawno dostałam odpowiedz ze jestem na liście rezerwowej.... może ktoś z was był w podobnej sytuacji?? są jakieś szanse?? czy są osoby ktore dostały sie na różne uczelnie ale wybierają sie gdzie indziej.???? pomóżcie!!!!!!!!!!
nikt nie pomoze??? czy nikt nie wie??????
takie pytanie to do komisji rekrutacyjnej.
wszystko zależy od tego, które miejsce zajmujesz na liście
A która jestes na liście rezerwowej?U nas (ja jestem obecnie na 2 roku) to tak ok.10 osób przyjęli z odwołania(z rezerwowej)?Myślę,że jesli nie jesteś daleko to powinno się udać...!3ma KCIUKI:d
Ja dostałam się na UŁ, UMK, UAM oraz UW dzienne. Po rozpatrzeniu wszystkich za i przeciw wybrałam UAM. Na trzech pozosyałych uczelniach zwolni się więc już jedno miejsce. przypuszczam, że takich osób jak ja będzie więcej, bo większość z nas przecież rejestrowała się na kilka uczelni. Być może z wieczorowych na UW przejdziesz na dzienne.
angis ja też na UAM:) więc pewnie się spotkamy... ja teżzwalniam miejsce na UMK i życzę powodzenia madziorku...
ci , co się dostali na UAM - jakie mieliscie wyniki z matury z polskiego i jezyka obcego?
Temat przeniesiony do archwium.

»

Życie, praca, nauka