Co wybrać???!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Dostałam się na UMK, UAM i UW... nie wiem co wybrać.. co sądzicie o wieczorowych? ja nic na ten temat nie wiem a UW to UW.... radzcie:)
zapomniałam:P UW tylkowieczorowe wchodzi w grę na dzienne nie mam szams...
ja bym wybrala UAM
zdecydowanie UAM ;)
zdecydowanie UAM ;)
w sumie to wsio... umk i uam to praktycznie te same poziomy. napewno nie roadzilbym ci uw wieczorowego... lepiej miec studia dzienne skonczone, wedlug mnie ;)
pozdro i witam w gronie pierwszo-romano-studentow ;)
myślałam o tym żeby po 1 roku przenieść się na dzienne... ale czy to jest możliwe wogóle? przecież im nie zależy za bardzo na tym by pozbyć się płatnych studentów... po co mam płacić za coś wieczorowo skoro na UAM jestem na dziennych... więc czekajcie ma mnie w poznaniu:) pozdrawiam
no i prawidlowo, umk tez spoko (jestem lokalnym patriota ;)
po co placic skoro na uam masz to praktycznie za daromo ( za darmo to rzecz wzgledna.. ksero+ utrzymanie kosztuje nie bez kozery :D)
zycze milych 5 lat ;) ROMANISTYKA WYMIATA!!!!!!!!!!!!!!!
no i prawidlowo, umk tez spoko (jestem lokalnym patriota ;)
po co placic skoro na uam masz to praktycznie za daromo ( za darmo to rzecz wzgledna.. ksero+ utrzymanie kosztuje :D)
zycze milych 5 lat ;) ROMANISTYKA WYMIATA!!!!!!!!!!!!!!!
ja też patiotycznie podzielam uwielbienie dla Torunia... tam jest przepięknie... zakochałam się w tym mieście jak tylko wysiadłam na dworcu.. no może trochę później....a Ty już studiujesz w Poznaniu?? jeśli tak to się spotkamy 2.X w Akumulatorach:))
ja wolę Toruń od Poznania,w Toruniu jest tak klimaciarsko i przytulnie,zajecia są w Maiusie,więc super budynek,a tam na Niepodległości w Poznaniu w tym obskurnym budynku,zresztą romańska w Poznaniu jest b.dziwna,reztę zostawię bez komentarza,na UMK jest spoko...
Przychylam się: lepiej iść od razu dzienne, bo wiem, że nie tak łatwo jest na UW przejść z wieczorowych na dzienne.No nie puszczają.(ciekawe zresztą dlaczego hmmmmm.....?!:() A tak to już jest coś w garści, a jak sie będziesz chciała nauczyć, to się wszędzie nauczysz.
czemu na UAM na romie jest dziwnie... może rozwiń swoją myśl a nie tak od razu mnie straszysz...
Tez chciałabym wiedziec, bo sie tam w tym roku wybieram, a poki co same niepochlebne opinie slsyze,ale zadnych konkretow. Pozdrawiam:)
pójdziesz to się przekonasz...oby jak najszybciej żebyś zdążyła się jeszcze wynieść(nie związac z ludżmi),a dlatego dziwnie bo tutejsi w sumie już tamtejsi wykładowcy zachowują się jakby nie byli ludżmi sa okropni,nawet wykładowcy w Wawie mówią,ze z kolegami z UAMu nie można się dogadać...
ja mimo wszystko jestem entuzjastką Poznania:) i zobaczymy, co ma być... z wykładowcami nie można się dogadać? to tak jak u mnie w liceum;) damy radę....
nie dziwię się,że jesteś entuzjastką Poznania,bo to super miasto...pozdrówka
jak juz wspomnaila moja poprzedniczka :rnDAMY RADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nawet z wykladowcami :D
a jedzie ktoś na Campus Akademicki Międzyzdroje 2006?? może się spotkamy?? i pytanie techniczne bardziej.. czy jest możliwość przenocowania a Domu Studenckim w Poznaniu? Mieszkam daleko od Poznania i nie mam za bardzo jak wrócić tego samego dnia.. jakieś sugestie??
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa