mgr w Bydgoszczy na WSG

Temat przeniesiony do archwium.
co sadzicie o studiach francuskich uzupelniajacych mgr na WSB w Bydgoszczy??
uczelnia ta wspolpracuje z U.LE MIRAIL w TULUZIE
moze ktos z Was cos wie na ich temat, albo chociaz studiuje w Tuluzie
pozdrawiam.
Hej!Słuchaj ja jestem z Bydgoszczy.Studiuje filologię romańską na UMK w Toruniu.Chciałem też iśc na Tuluze na WSG w Bydgoszczy.Byłem na spotkaniu informacyjnym odnośnie tych studiów i wg mnie to jest porażka...!Jak ludzie,którzy mają poziom francuskiego podstawowy mogą studiować na kierunku wykładanym po francusku to ja widze jaki tam jest poziom...!Mam znajomych,którzy tam studiują inne kierunki dziennie i wiem,ze jest ogólnie lightowo!Ja jednak myślę o studiach francuskich MBA(gdzie dostaje sie tez dyplom francuskiej uczelni).Romanistyke mam 5-letnia,a mba mogę rozpocząć na 4 roku lub po 4,zastanawiam się nad programami MBA prowadzonymi przez AE Poznan,SGH Wawa lub Uniwersytet Łódzki.Moze gdzies ktoś juz robił na tych uczelniach MBA??Prosze o info...!!QbA,elo:), z góry dziex:)
z tego co wiem to zajecia sa rowniez po francusku, angielsku i polsku, a moze sa tworzone jakies grupy wg zaawansowania jezykowego (?),
ja studiuje zarzadzanie z j. ang., mam pare przedmiotow po ang. i tu w sumie nikogo nie obchodiz jaki kto ma poziom, wazne czy sie zalicza egzaminy, a poza tym i tak ludzie sie sami wykruszaja jesli sa zbyt malo zaawansowani.
o MBA tez myslalam i to na SGH w wawie.
pozdrawiam, i czekam na kolejne odpowiedzi :)

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Ici on parle français