WSJO

Temat przeniesiony do archwium.
SALUT:) mam prośbę:) czy mógłby mi ktoś poopowiadać o studiach w Poznaniu, np. jakie są wymagania maturalne, jakie specjalizacje, czy trudno przetrwac:) z góry dziekuję :D
ja startuje do wsjo w przyszlym roku, no z tego co wiem od konsultanta liczy sie kolejnosc zgłoszen a nie to co zdawałas na maturze. mi tam pasuje mozliwosc wybierania modułow no takie wieksze mozliwosci, nie wiem czy jest łatwo bo nie znam nikogo stamtad. :)
aa. www.wsjo.com.pl-wszystko czarno na bialym ;)
Salut:) ja juz studiuje na WSJO. jestem na tzrecim roku anglistyki. jedno co moge na pewno powiedziec to nie wybierajcie jako drugiego modulu turystyki bo to strata czasu i nic nie zyskacie. ja tak wybralam i zaluje. nic mi to nie dalo. nawet tego na dyplomie nie napisza a u prawnienia pilota dostaniecie dopiero po panstwowym egzamie ktory kosztuje ok 500zl i wcale nie jest pewne ze sei go zda bo jest trudny. o wile trudniejszy niz zajecia ktore maja do niego przygotowac. a tak poza tym to jest fajnie. kadara bardzo przyjazna ale na ogol wymagajaca, wiec jak ktos liczy ze zaplaci i zda to odradzam bo tam naprawde tzreba sie uczyc!
W tym roku do WSJO (Poznań) jest nabór na kierunek ROMANISTYKA dzienna z dodatkowym blokiem naukowym np dziennikarstwo, informatyka... . Czy ktoś się tam wybiera??
Pozdrawiam;)

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego