romanistyka uam-wybiera sie ktoś w tym roku

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 63
oki odezwe sie do Was juz teraz dziex za wasze gg:)
Gratuluje wszystkim, którzy się podostawali - może poznamy się gdzieś na korytarzu:D Grupa podstawowa to grupa w której ludzie zaczynają się dopiero uczyć francuskiego, ale wiem, że 2 osoby z zaawansowanych tam się przeniosły jakoś po pierwszym miesiącu. Co do wykładowców to nie zgodziłabym się z opinia, że są niemili i w ogóle okropni. Ja osobiście nie lubię tylko jednej osoby z którą mieliśmy zajęcia, ale uważam, że każdy powinien wyrobić sobie własną opinię. Do zobaczenia na piątym piętrze!!
Ja też, ja też się dostałam!! i teraz mam dylemat..uj czy uam..? heh, ciagnie mnie do Poznania:)
jeanne na uj wiekszy prestiż.wszystko zależy od Ciebie ale wiekszość ludzi wybrałaby uj.
wiem, wiem.. ale jakos tak mnie ciągnie do poznania. Uj prestiż, ale daleko od domu mam.. zastanawima się i zastanawiam..zobaczymy, musze się przespac z tym problemem:P
Hej , dostałam się na romanistykę do Poznania !!!
Wszyscy bedziecie przeklinac dzien, w ktorym zamarzyla wam sie romanska na UAM :) Na poczatek radze zrezygnowac z oczekiwania jakiejkolwiek logiki i odrobiny porzadku - w ten sposob zaoszczedzicie sobie nerwow.
dlaczego?nie dostałaś się?
Wrecz przeciwnie. Jestem na III roku :)
o to sorki:)mnie sie nie udało.zabrakło mi 8 pkt.myślisz że z rezerwy mam szanse?podobno n miejsce 2,5 osoby.
Mysle, ze masz szanse, zeby sie dostac z odwolania. Ale zastanow sie dobrze. Oni przyjmuja duzo osob, a po pierwszym roku jest sito, u mnie sporo osob odpadlo. Jesli mialas takie sobie wyniki to te studia beda od ciebie wymagac duzo wysilku, a i tak moze okazac sie, ze noga powinie sie na czyms, na co nie masz wplywu. Tu tak po prostu jest. Lepiej uniknac rozczarowania. Na co jeszcze skladalas papiery? Zaraz wybierzemy najlepsza dla ciebie opcje ;)
Jesli masz jakies pytania, to pisz smialo na [email] Nie moge wejsc na GG bo w pracy mamy zakaz :)
oki juz wchodze:)jasne, że mam mase pytań.W sumie miałam 73% i strasznie mi zależy.
głupie pytanie-jestem na tej stronie ale w co teraz wejsc?
hmm... na jakiej stronie? :/ podalam tylko mojego maila...
Wzor odwolania mozna chyba pobrac ze strony uniwerku, a nie z naszej.
wiem że nie z waszej.ja mam ten wzór-to jest jakieś oświadczenie o dalszej checi studiowania na uam czy coś takiego.w pon.z tym jade albo wyśle.
nie-e, masz chyba cos innego... podaj mi link
ja to wziełam z mojego konta.to można ściągnąć razem z orzeczeniem lekarskim,oświadczeniem o podjęciu studiów jeśli ktos się dostał itp.i jeśli ktoś sie nie dostanie to musi to zawieść jeśli oczywiście chce studiować i wtedy wchodzi na liste rezerwowa.ja miałam takie wyniki:pol.roz.60,ang.pis roz.69(porażka) i ang.ust.roz90 bo ja chce do grupy od podstaw mam nadzieje że bedzie oki. a Tobie o co chodziło?
Aa to nie wiem, moze jest teraz jakis pakiet czy cos. Jakos to chyba inaczej bylo jak ja sie rekrutowalam ;)
a Ty studiujesz 3 kierunki???a jak wygladało to co ty ściągałaś?bo oni teraz napisali że odwoływać można się tylko gdy wg nas rekrutacja przebiegała nieprawidłowo.ale by było fajnie gdybym sie dostał.może jednak to 73 wystarczy
Wszyscy tutaj żyją tym czy się dostaną na tą romańską czy też nie, każdy się emocjonuje jak to bedzie, a tu przychodzi "milusiafoczusia" i wyskakuje ze kazdy bedzie przeklinal dzien w ktoym sie tam jednak dostal :) he he he, pociesznie.
Mówisz, że aż tak źle? Rozwiń jeśli możesz, co masz na myśli z tym brakiem jakiejkolwiek logiki.
hej:) tez dostałam sie w tym roku na rmanistyke na uam i własnie poszukuje wspólstudentów :) piszcie gg- 1249439 pozdrawiam:) 3mam kciuki za odwołania i oby nie było tak źle :)
3maj kciuki no pewnie!pogadam z Toba na gg bo bede miała pare pytań!
no to czekam :D
ja już sie do Ciebie odezwałam na gg.teraz Twoja kolej.czekam:)
nie dostalam Twojej wiadomości :| ojjj możesz podać swój numer? ja na wszelki wypadek jeszcze raz podaję swój, moze cos pomylilam :/ 1249439
jasne.to moje [gg] .czekam az się odezwiesz:)
no to już się znamy :)
jeanne88
Oczywiście..:) Poznań :) :) :) jutro jadę zawieźć dokumenty.. :) no to do zobaczenia w październiku:)
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 63