OBÓZ W MIEDZYZDROJACH O7'

Temat przeniesiony do archwium.
hej :) jestem studentką I roku romanistyki na UAM-ie.. czy ktoś moze wybiera sie na oboz integracyjny ;>?? nikogo jeszcze nie znam a mysle ze w towarzystwie byloby raźniej :) moje gadu : 3582268 marta ;]
Daruj sobie tą integrację.Ja byłam na swoi roczniku na UJ i było beznadziejnie.
Starsi studenci traktują dziewczyny jak laski na jedną noc.No i generalnie jedno wielkie pijaństwo.Sensownych ludzi poznasz dopiero na wydziale w trakcie roku akademickiego.Podobno jest tak na wszystkich uczelniach.Lepiej zgadać się z ludźmi z twojego rocznika na forum dyskusyjnym wydziału niż tracić czas na coś takiego.Szczególnie jeśli jest się kobietą.
Serio.Pracowałam w samorządzie studenckim, miałam kontakt z ludźmi z całej Polski i po prostu już tak jest.O ile dobrze pamiętam pewien podchmielony gość z UAM też się do mnie przystawiał.Ot wpadł na obóz UJ na gościnne występy.
teraz to juz nie ma odwrotu ;P ale i tak chce jechac..^^ moze to tylko twoje odczucia...;] ja jestem dobrej mysli;) pale dzieki za inf:) PZdr
To mogę tylko życzyć powodzenia.I uważaj na podchmielonych podrywaczy.
A jak chcesz poznać kogoś ze swojego rocznika to wejdź na forum dyskusyjne swojego przyszłego uniwerku/wydziału.Pewnie szybciej znajdziesz kogoś tam niż tutaj.
Odczucia może i subiektywnie wyostrzyły mankamenty takich imprez ale są potwierdzone przez doświadczenia innych ludzi a to oznacza,że taka jest obiektywna rzeczywistość.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia