Drodzy studenci PWSZ Tarnów!!

Temat przeniesiony do archwium.
Otwieram temat dla wszystkich studentow PWSZ z Tarnowie. Wpisaujcie się na jakim roku jestescie i jak wam sie tam podoba:) POZDRAWIAM
Heyka!!:) JA chcialabym zaczac studia filologii francuskiej na PWSZ, ale dopiero za rok, bo jak narazie mam studiuje w krk socjologie...Powiedz mi czy Ty stdiujesz ta filologie?? Jesli tak to napisz mi prosze jak jes, jak ze zdawaniem , jacy wykladowcy i czy trudno jest na filologii francuskiej? :). Uczylamsie francuekiego 3 lata w II Lo, ale teraz mialam w nauce tego pieknego jezyka 2 letnia przerwe i nie wiem czy sobie poradze na tym kieunku...choc bardzo chcialabym studiowac:D. Odpisz prosze! ..Pozdrowionka;)
Sorki za te bledy, ale cos mi sie podzialo z klawiatura...:)
Czesc! Ja narazie nie studuje, jestem w klasie maturlanej, ale wybieram sie na PWSZ na profil nauczycielski. (z jezykiem wloskim) po moim drobnym "wywiadzie" ze studentami i absolwentami, chwala sobie te szkole, chociaz jak wszedzie zdarzaja sie "wyjatki od reguly". A wybierasz sie na ogolny czy nauczycielski? Co zdawalas mature?:) POZDRAWIAM
czesc! jestem absolwentka pwsz tarnow romanistyki wiec pozwalam sobie sie wypowiedziec. kierunek prezentuje w miare dobry poziom, aczkolwiek zawsze sie znajda osoby ktore w ogole nie powinny byc diopuszczone do takich stduiow.
jesli ktos jest zwiazany z francja, francuskim od wieki wiekow proponuje zdawac na uj, uś czy uw-nauczycie sie wiecej.aha nie liczcie ze z wloszka pania barbara nauczycie sie wloskiego. pozdrawiam.
Asia prosze zagadaj do mnie na gg ( 3635877 ), bardzo chcialabym z Toba "poklikac"!:)
Hey Asiu! A powiedz mi czy cieżko bardzo jest na studiach romanistyki tutaj w Tarnowie? I czy bylas na profilu ogolnym czy nauczycielskim?Ja nie zdawalam matury z francuskiego, czyli moge skladac podanie tylko na pr. ogolny , tak? eh...ucze sie 2 lata wloskiego tez i chcialabym kontynuowac tez ten jezyk, ale z tego co wiem to tylko na prof. nauczycielskim jest, a na ogolnym chyba nie ;/..nio chyba ze moze jest inaczej?!
Prosze Cie odp:)
P.S Podaje Tobie Kiniu i innym zainteresowany,moj nr gg (6865971).
POZDRAWIAM.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa