ja też :D poczekam na inne wyniki,ale raczej będzie to KUL :D
petitchou
10 lip 2008
ja tez sie dostalam:)
Marta_9
10 lip 2008
a dowiadywał się ktoś jak wygląda wybór tej specjalizacji skoro nie ma rekrutacji na II stopień??
Vv88
10 lip 2008
no i ja sie dostalam :P
a specjalizacje to na 3cim roku...nie ma magisterskich ale ktos gdzies pisal ze i tak 2 lata pozniej sie zostaje czy cos..sie okaze;p
optimiste
10 lip 2008
ja tez sie dostałam:)a ile mieliscie z maturki?
Vv88
10 lip 2008
fr R 89% :>
kika007
10 lip 2008
Ja też ale czekam jeszcze na wyniki z Krk :)
mademoiselle_agnes
10 lip 2008
84 % R , dostalam sie :):)
Vv88
10 lip 2008
to widze żeńskie grono :) ciekawe czy trafi sie nam jakis 'rodzynek' ;)
mademoiselle_agnes
11 lip 2008
A czy ktoś z was szuka może mieszkania do wynajęcia w lublinie ??
Marta_9
12 lip 2008
no to widzimy się w październiku :D ja właśnie zastanawiam się,czy akademik...czy mieszkanie:) w akademiku zawsze weselej:) ale chciałabym znaleźć do pokoju kogoś z frrrrrrr naszego :D
Vv88
12 lip 2008
a skad wogole jestescie:>?
Marta_9
12 lip 2008
ja jestem z Poręby w woj. śląskim..niecała godzina drogi od Kato:) a na Kul 300 :D a Wy??:)
mademoiselle_agnes
12 lip 2008
Kielce =D
Tez bym chciala byc z kims z wydziału =O
Marta_9
12 lip 2008
ale akademik czy mieszkanie???:)
mademoiselle_agnes
12 lip 2008
ja mieszkanie bym chciala.....
tak chyba lepiej miec swoj własny kąt ;)
Marta_9
12 lip 2008
a szukałaś już czegoś??:) bo ja mogę się zastanowić,pogadać z rodzicami:) a możemy się zobaczyć na naszej klasie??:)
mademoiselle_agnes
12 lip 2008
Wlasnie nikt sie odemnie nie dostal i ja jescze sie namyslam UW / KUL ale jestem za KULem i chcialam najpierw znalesc osobe chetna, bo po co mam sama szukac mieszkania... jasne Agnieszka Moor, Kielce , łatwo mnie znajdziesz =O
Marta Parla Poręba :) no ja jestem chętna na akademik, chyba że znajdzie się fajna okazja na mieszkanko:)
mademoiselle_agnes
12 lip 2008
Hmmm a masz moze GG?:> wiesz co w lublinie z tego co wiem mieszkania nie są drogie...tak koło 1000 wiec jakbyt sie wzielo na 3 osoby to by wyszla cena akademika... niby fajnie jest bo duzo osob ale cięzej z nauką no i niema prywatności dlatego byłam za mieszkaniem ;)
Marta_9
12 lip 2008
4844876 :) a inne dziewczyny-co myślicie??:)
kika007
14 lip 2008
hej też dostałam sie na Kul :) moje gg to 2677623. myśle że mieszkanie to nie jest głupi pomysł ale trezba wziąc pod uwagę to że płaci się wszystkie media a akademiki są podobno bardzo dobrze urządzone no i oczywiście tańsze :)
magd@@
14 lip 2008
ja wybieram akademik, ale jeszcze nie jestem pewna co do KUL-u, czekam na wyniki z Krakowa z UE i Katowic z AE. A wy jestescie na 100% przekonani do KUL-u, czy sie wachacie? Na jakie inne uczelnie skladaliscie?
Marta_9
15 lip 2008
ja napewno składam podanie o akademik,ale potem się zastanowię,ale pewnie na nim się skończy :P ja składałam jeszcze podanie na Wrocław,Opole,Kato i UJ,ale u mnie nie było wahania :) może zagadaj na gg to będzie raźniej:)
mademoiselle_agnes
15 lip 2008
Ja jestem pewna co do KUL, mialam iść na UJ ale jedna osoba mnie przekonała że KUL lepszy =)
kika007
15 lip 2008
też tak sądzę :)ciekawe czy ludzie z Krk przyjeżdzają do Lublina ??:
nawet z wrocławia przyjeżdżają ;) zewsząd po prostu, najwięcej z południowej polski i ogólnie jest przewaga ludzi spoza lublina, mimo że sama jestem z lublina :P :)
optimiste
17 lip 2008
oo no to mnie pocieszyłyście bo myślałam że bede sama z południa - Jaworzno:).A tak apropo to szukam chetnych do mieszkania bo do akademika sie nie wybieram.moj nr [gg] mam nadzieje ze znajda sie fajne osobki z którymi bedzie mozna dzielic studenckie życie, pozdrawiam:)