vacat to znaczy że brak obsady, to tak po łacińsku ;) a wf to i tak wszystkie będziecie mieć razem :) a te grupy to pewnie chłopcy albo jakieś sekcje (to drugie mniej możliwe).
A masz już pewny pokój??? Wie ktoś kiedy mają być jakieś decyzje co do przyznawania akademików??
mademoiselle_agnes
25 sie 2008
nie mam i chce jechac zlozyc podanie a dostane akademik bo sie mieszcze w tej skali zarobkowej na osobe xd ale wolalabym miec wlasnie osobe z wydzialu mojego w pokoju bo inacze3j to by glupio bylo i bym zoistala przy mieszkaniu..
kika007
25 sie 2008
to pospiesz się bo termin jest do 31.08 :) My też z koleżanką staramy sie o akademik mamy nadzieję ze da się zrobić tak żeby ( jesli oczywiście dostaniemy) umiescić nas w jednym pokoju :)
mademoiselle_agnes
26 sie 2008
wysylam jednak kurierem wiec zdaze ;) kika a wy nie szukacie kogos do pokoju jak cos??
kika007
27 sie 2008
Jak na razie jesteśmy we 2 :) Ale z tego co wiem to nie przyznają dwuosobowych więc jeśli będzie 3 to myślę źe chętnie jeszcze z kimś zamieszkamy:) co Ty na to Marta??:D
Marta_9
27 sie 2008
Marta się zgadza oczywiście :P bo ja tu jakaś taka nieaktywna:P poczekamy do wyników,ale z chęcią :)