NKJO Sosnowiec

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 60
| następna
Bardzo się cieszę Marioon;) Ja tylko powtórzyłam to, co mi powiedziała pani w sekretariacie,że jak narazie jestem przyjęta a byłam w sekretariacie o godzinie 14, więc nie sądzę,żeby nie wiadomo ile podań zostało przysłanych. Usłyszałam także,że romanistyka to niezbyt popularny kierunek, ja jestem pełna nadziei:) Ale oczywiście przekonamy się 21:)
6kasiak6, a możesz zdradzić, jak poszła Ci matura z francuskiego? Ile miałaś z części pisemnej, a ile z ustnej? ;> Byłabym wdzięczna za odpowiedź. :)
Szczerze mówiąc bardzo żałuję,że nie zdawałam rozszerzonej;/ w ostatniej chwili zrezygnowałam i dlatego bardzo się bałam,że z podstawową nigdzie się nie dostanę, w sumie dalej mam takie przekonanie;/ Miałam 86% z pisemnej i 100% z ustnej:)
No to ładnie napisałaś i na bank się dostaniesz! :)

A tak w ogóle.. Dziewczyny, jak robiłyście ksero dowodu osobistego, to miałyście jakieś potwierdzenie z Urzędu Miasta, czy coś..? Bo ja tylko skserowałam i wysłałam bez rzadnych potwierdzeń.. Teraz się obawiam, że moje dokumenty są niekompletne.. Boże. ;(
Jeśli nie składasz dokumentu osobiście - wymagana jest pieczątka notariusza . Przynajmniej mnie tak upominali na każdym kroku ;P
o nie.. czyli zawaliłam. Ale sorry, na stronach nic nie pisali o pieczątkach, skąd ja to mogłam wiedzieć? ;| Super.. ;/
Spokojnie, najlepiej zadzwoń do działu rekrutacji swojej przyszłej uczelni , pewnie każda placówka pracuje na swoich zasadach. Będzie ok :)
Ja składałam osobiście i nic nie mówili o tym, ponadto na stonce nie było nic napisane więc się nie przejmuj;) Właśnie się dowiedziałam,że dostałam się na Uniwersytet Wrocławski na romanistykę:D ale teraz mam dylemat, bo jeśli bym się dostała na NKJO to nie wiem co wybrać;/ Orientujecie się w tym temacie?;> Może ktoś mi doradzić?;>
Uf, napisałam do NKJO we Wrocławiu i mi odpisali, że wystarczy samo ksero, bez pieczątek etc. Co za ulga. ;]

6kasiak6 - gratuluję! :)
Tak właśnie myślałam, ale lepiej że się upewniłaś:) Dziękuję bardzo:) Cieszę się, ale jeśli się dostanę na NKJO to chyba jednak tam pójdę:)
Wybór należy do Ciebie. :) Ale słyszałam, że na NKJO lepiej uczą języka, bo na filologii dużo jest o Francji itp., a nie skupiają się tak mocno na nauce samego języka.
Dziewczyny nie wiem jak Wy, ale ja się boję, że się nie dostanę....
Chyba każda z nas się tego obawia.. Ja jutro mam wyniki w NKJO w Toruniu i jak się nie dostanę to będę żyła w przekonaniu, że ani do Wrocławia ani do Sosnowca też mnie nie przyjmą.. Eh.
Spokojnie, tylko bez paniki! Jestem przekonana,że wszystkie się gdzieś dostaniemy:) Ja tylko czekam na Wrocław i mam nadzieję,że niedługo będziemy mogły się razem tam zobaczyć:)
Sosnowiec ma wyniki 10 września - normalnie beznadziejnie..
no, strasznie późno w Sosnowcu.. :/ A dzisiaj niby są w Toruniu wyniki, a jakoś nigdzie nie ma, kto się dostał, a kto nie i strasznie mnie to denerwuje. ;/
Nie dziwie się bo nerwy chyba każdej z nas towarzyszą ;/
A gdzie tam jeszcze do 10 :(
Dzisiaj już 4 ... boicie się?
Życzę Wam powodzenia. Ja zrezygnowałam z Sosnowca na rzecz Wrocławia. ;)
Nie dziękuję i jeszcze raz gratuluję Wrocławia ;)
Czyżby tylko ja czekała na jutrzejsze wyniki?;>
Dziś podobna nie będzie wyników :/
a czemu to?
Ohh są już listy :) Dziwna sytuacja, po moim pierwszym telefonie powiedziano, że wyniki będą jutro. Coś mnie pokusiło, zeby zadzwonić po raz drugi i zadać inne pytanie. Odebrała inna kobieta(zresztą o wiele milsza:)) i powiedziała, ze są już listy osób zakwalifikowanych :D Dostałam się na język francuski od podstaw :):) Jest tu ktoś taki jeszcze :):)? Pozdrawiam
Super!!! ;) Ja jestem na dziennym francuskim z angielskim jest ktoś ze mną?:)
ja... ale nie wiem sama czy wybrac sosnowiec czy uniwersytet szczecinski
No to czeka Cię poważny dylemat :) Jak się zdecydujesz to daj znać :)
Lili89 A może się spotkamy co?:) Pojedziemy do Kolegium i się dopytamy o wszystko hm? no i poznamy się oczywiscie:)
Z kim się zobaczę w czwartek o 9.30?:)
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 60
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia