romanistyka UJ - kto się dostał? :D:D:D:D

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 127
No i ja też byłam po dwunastej w końcu :PP Gdyż trochę mi się zaspało i ogólnie korki przy wjeździe do Krk były :P Więc może się jednak widziałyśmy? :D
Hahhh ja byłam cwana, pojechałam windą ;D Ale to w sumie dlatego, że byłam z mamunią i moja Jolanta marudziła że na siódme piętro to chyba by była głupia żeby wejść po schodach ;PPP

Alllleee śmiesznie, też nie dowierzam ;D śmieszy mnie to wszystko ;D A Pani z sekretariatu taaaaka miła, od razu zobaczyła, że ze mnie sierota boża, uspokajała mnie żebym się nie stresowała XD

Więc ogólnie będzie śmiesznie ;D
Jasne, że będzie śmiesznie:D Jak przyjdzie pierwsza sesja:D
I ja się w końcu wpisałam. Ba, nawet się nie zgubiłam ;P A co sądzicie o tym campusie integracyjnym? Wybieracie się? ;)
Chat-noir - koty mają doskonały zmysł orientacji ;D;D;D
a co do campusu - ja chyba nie jadÄ™, jestem zbyt shy XPP
poza tym, jakoÅ› tak nic o nim nie wiem ;)

Hm... zauważyłam jeszcze, że w sumie tylko kilka osób spośród 74 przyznało się do tego, że dostało się na romańską na UJ, a nie wierzę, żebyśmy tylko my odnaleźli to forum... Ludzie, zróbcie coming - out, poznajmy się! Nie unikniecie tego i tak ;DD
Biedroneczko, ja znam doskonały lek na nieśmiałość :P (Chyba już wiesz o co mi chodzi ;) Ja bym chętnie się wybrała, ale dobrze by było gdyby byli jacyś ludzie z naszego kierunku ;)
Ja siÄ™ przyznajÄ™! :P Witam wszystkich i gratulujÄ™ dostania siÄ™ na wymarzony kierunek :)
Hej hej!
Ja też raczej się nie wybieram na ten obóz zapoznawczo-jakiśtam :)

Zdążymy się i tak jeszcze wszyscy poznać i, mam nadzieję, polubić ;)

Pozdrawiam wszystkich pierwszoroczniaków z romanistyki na UJ :p

Amitiés
Ja się też nie wybieram:D Zróbmy sobie obóz zapoznawczy na tym forum:D
Jaaaasne! Bardzo dobry pomysł :P Przy pozytywnych wiatrach będziemy się mogli jeszcze sobą znudzić :P A tak - to będzie niespodzianka :P
kurczę, a ja bym chyba jednak chętnie pojechała XD
tylko doczytam sobie, kiedy, gdzie, z kim, po co, za ile ;D
biedroneczka znaaaa ten sposób ;DDDDDD ale biedroneczka jest zbyt grzeczna, hyhy ^^

a tak na serio, jeśli nikt by się nie wybierał na obóz, może byśmy urządzili jakieś takie spotkanie takie o? jednodniowy obóz integracyjny hand-made, co Wy na to? :D tyle, że na tym forum wciąż nas jest mało (aaa witamy Justynę! ;D:D;D) a nie mam zielonego pojęcia, jak dotrzeć do reszty ;P
Coccinelle, chyba sposób :P
Bardzo dużo osób organizuje takie spotkania za pośrednictwem "naszej-klasy"
;D Pamiętam jak rok temu mój brat zaraz po dostaniu się do szkoły średniej umówił sie na małą integrację ;D z większością osób z nowej klasy. Zresztą widziałam kilkanaście dni temu grupkę licealistów błąkających sie po Plantach, takie zagubione, nieśmiałe sierotki, które się do siebie nie odzywały :P. Ciekawe jak to będzie w naszym przypadku :P
"Coccinelle, chyba sposób :P"
Nie rozumiem czemu nie chcecie jechać na ten obóz. Jak dla mnie zapowiada się świetna zabawa. A jeżeli chodzi o spotkanie jednodniowe to mnie raczej się nie opłaca znowu jechać przez całą Polskę :p
po "chyba" miało być "znam"

Ja za to wybieram się na obóz :P Koleżanka była na takim pare lat temu i mówiła, że było świetnie :)
Ja jeśli chodzi o ten obóz, to taka niezdecydowana jestem, normalnie rozdarta sosna :D Trochę ten termin jak dla mnie niefajniusiowy, ale ssspoko coś się wymyśli, tym bardziej, że oglądałam galerię zdjęć na necie i kurczę zapowiadałoby się fajnie :DDD tym bardziej, że w najukochańszych moich Bieszczadach^^

Justyna, już rozumiem w takim razie :D ale ejj, żeby nie wyszło, że jestem jakimś starym bosmanem, bo z używaniem tego sposobu u mnie naprawdę jest cienko ;DDD

czarny kotku - rozumiem Twoją sytuację, ciężko by było z drugiego końca Polski jechać tylko po to, żeby spędzić kilka godzin z ludźmi, których będziesz miała
(oby nie:P) dość po pięciu latach XD

hmmm... pokoje campusowe są dwu- i trzyosobowe... więc może hmmm wiecie? :DD
ja proponuję poczekać do 24 lipca bo wtedy jest chyba ogłoszenie ostatecznej listy rankingowej. na pewno znajdą się osoby które zrezygnują bo się dostały gdzie indziej:D jak już będziemy w komplecie to uradzimy co, gdzie i kiedy, ew. czy jedziemy na obóz:D
bonjour wszystkim,
wlasnie co dotarlam na forum,
i pragne wyjawic moja radosc z powodu przyjecia na romanistyke na UJ :)
gratuluje pozostalym - juz niedlugo - towarzyszom doli i niedoli ;)
Ola z Gda.
aa...i jesli moge zapytac - czy nie szuka ktos z Was czasem wspollokatorki do mieszkania?
jestem z drugiego konca Polski wiec dochodzi mi rowniez dylemat mieszkaniowy...
a mieszkac/wynajmowac/dzielic pokoj przy rodzinie, z kims z kierunku byloby magnifique!
zainteresowani, dajcie tutaj znac, s.v.p.
pozdrawiam
ooo, witamy kolejnego żabojadoluba :DDDD
Co do mieszkania, to sama mam głupią sytuację ;P razem z koleżanką czekamy na decyzję naszych dwóch znajomych, które liczą na dostanie się z trzecich list albo w ogóle z nie wiem czego :PP A jeśli zostaniemy w końcu we dwie (oby nie...) to mam nadzieję, że Joujou wciąż będzie zainteresowana i że mi jej nie zabierzesz^^ miałabym z kim oglądać Hałsa, heeheee :DDD

Mam jeszcze pytanie z innej beczuni : dostaliście/łyście może potwierdzenie przelania pieniędzy za legitymację na USOS?
A powinniśmy dostać jakieś potwierdzenie?:D
Taak, powinnam najpierw przeczytać tę karteczkę :P Jeszcze mi nie uznali przelewu.
no i co robimy? już panikujemy czy jeszcze nie? :D
Hmmm skoro 4 osobom nie uznali, to chyba jeszcze nie ;D
Nie ma co panikować, ja i tak chyba dopiero wczoraj wysłałam im potwierdzenie.
No w sumie ja też wczoraj ;P
Dobra, trochę się uspokoiłam, dzięki;D
Karola, ja nadal jestem zainteresowana. Zainteresowana wszystkim co może być alternatywą dla akademika:D A potwierdzenie już dostałam;) No i witamy cię, Ola:D
Dzwoniłam do sekretariatu, i pani dała mi dobrą radę "proszę się na przyszłość nie sugerować USOSem" :PP

Więc cały USOS to pic na wodę, jesteśmy studentami i taak, łuuuhu!! :DDDD
witam, ja również dostałam się na romanistyke na UJ :)
Witamy. Olcia i tutu, czy wybieracie się na obóz? (tak, ja ciągle o tym samym :P)
hahaha kocie, jesteś monotematyczna :DDD i jjjjjja też witam ;)
napiszcie, że jedziecie na obóz, bo zostanie samo jedno biedne dzieciątko we mgle i cóż zrobić^^
dziewczyny, a kiedy dokładnie jest ten obóz?;> Witaj tutu:D
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 127

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa