UKKNJF !!!! Kto się dostał??:)

Temat przeniesiony do archwium.
Hej dostał się ktoś do kolegium języka francuskiego w Warszawie?:)
Ja sie dostałem ale chyba zrezygnuje na rzecz Roministyki :) Sam nie wiem co w koncu... I tak za rok bede sie pchał na Lingwistyke wiec to nie ma znaczenia co bede robil w tym roku :D
Pozdrawiam
hehe:) no ja słyszałam że jeśli chodzi o poziom języka to lepiej do kolegium:) a później i tak na magisterkę można iść na lingwistykę;)Ale wiesz, każdy mówi co innego;) Wybór należy do Ciebie!;)
??? ;D
Ja, ja się dostałam ;p odp w wątku "nauczanie języka francuskiego".
no to zjednoczmy sie!!:) Będzie raźniej!:) napisz coś o sobie!;) może daj maila albo gg;)
gadu: 3336416 :)
Paulincia!ty też się dostałaś?:)
Nie :)
Witam,
Ja się dostałam na studia stacjonarne i mam okropną tremę....
Krysia Lekszycka
Witam ja się też dostałam :D do zobaczenia już niedługo! :)
Ja też mam na imię Krystyna. Ostatnio to jest imię niezbyt często spotykane. Miło mi bardzo, że nie będę sama o tym imieniu w UKKNJF. Czy już zapisałaś się na OGUN i na jaki lektorat wybierasz się? Do której grupy zamierzasz się zapisać? Ja chciałabym zapisać się do I-szej grupy bo zapisałam się na psychologię rozwojową na ogólnouniwersyteckie zajęcia i ta grupa mi pasuje. Co do lektoratu to cały czas zastanawiam się.
Pozdrawiam
Ksysia Lekszycka
ooo mi również miło,a wręcz dziwnie, że nie będę już jedyna jak do tej pory w szkole ani w swoim roczniku w mieście nawet:) No ja też bym chciała zapisac się do pierwszej grupy a na lektorat hiszpański bym chciała :) Wiesz może pogadałybyśmy na gg? mój numer to 8499317 :)
Hej, miło mi. Chciałam się przywitać, bo też od pażdziernika zaczynam studia na UKKNJF:) Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Życie, praca, nauka