pwsz tarnów

Temat przeniesiony do archwium.
Kto sie wybiera w tym roku na pwsz do Tarnowa - filologia romańska od podstaw ? Mile widziane osoby,ktore juz tam studiują i mogą się wypowiedzieć- chodzi o tempo nauki i czy jest taka możliwość,że jezeli mało chętnych jest na kontynuacji to będą dobierać z grupy zerowej,tych którzy znają w pewnym stopniu język,ale nie zdawali go na maturze? Osoby,które studiują fil.fr. rozszerzoną - ciężko jest? Wysoki poziom? No i jeszcze jedno pytanie(obiecuje,ze ostatnie) czy jest możliwość przeniesienia sie po roku,powiedzmy na ap lub uj.Jeżeli oczywiscie ma się dobrą średnią(powyżej 4.0)?
Na większość Twoich pytań nie jestem w stanie odpowiedzieć , pochwalę się jedynie że wybieram się na filologie romańską od podstaw , nie omieszkam dołożyć iż po francusku nie potrafię się jeszcze nawet przedstawić ;p
serdecznie Cie pozdrawiam i do zobaczenia !
a zlozylas juz papiery ?
chodzi mi oczywiscie o swiadectwo. A tak w ogole to skąd jestes? z Tarnowa, czy z poza?
hej:) co do Twojego pytania o przeniesienie się, ostatnio szperałam w informacjach, ale na UAM-ie i widziałam, że potrzebna jest średnia >4,2 żeby się przenieść, więc na UJ lub AP może być podobnie, ale generalnie jest to powyżej 4:)
A co do Tarnowa, to ja miałam w zeszłym roku miałam tam iść, ale zrezygnowałam przez brak perspektyw na akademik (DS):/ Ogólnie szkoła robi dobre wrażenie, trochę żałuję, ale gdyby w tym roku utworzył się kierunek z włoskim to z chęcią bym przyszła:) Bisous:D
ale mi się napisało miałam "ja miałam ... miałam" :D sorki:D
Tak , jestem z Tarnowa , papierów jeszcze nie złożyłam , ale zrobię to w najbliższych dniach , a czyżbyś się jeszcze wahała ?
Nie,nie .Papiery złoże napewno,ale mam jeszcze inny plan i jezeli on wypali to niestety nie bede tam studiowała .Wszystko sie jeszcze okaze. Papiery tez jade zlozyc w przyszlym tygodniu,wiec moze poszlybysmy razem?
Nie masz czego zalowac:P Ja z Tarnowa zrezygnowalam. Jeśli masz poziom B1 lub wyższy to szkoda twojego czasu:P (ja mam C1 aktualnie)
To mnie zaskoczyłaś, bo jeszcze się zastanawiam co w tym roku robić i rozważam Tarnów w ostateczności, może zdradzisz trochę więcej? Jakby co to podaje moje [gg] Pozdrawiam:D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa