NKJO WROCŁAW 2011/2012

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 38
poprzednia |
Cześć :)

Ktoś się wybiera do NKJO we Wrocławiu na francuski?? Ja wracam, więc byłoby miło poznać znajomych z roku :D
hej,
Ja mam nadzieję ;-) jeszcze nie wiem na 100% czy się dostałam ;-D
Jak Ci się podoba w NKJO? no i jeśli można wiedzieć dlaczego "wracam" rok przerwy? ja jestem po roku na uniwerku i zrezygnowałam ;-)
ja niestety musialem zrezygnowac z nauki... i po dwoch latach dopiero wracam... niestety na 1 rok ;/ nie dziwie sie ze zrezygnowalas z uniwerku, romanistyka na UWr to straszna kicha ponoć... dla mnie NKJO jest super - mega przygotowanie językowe.
rozumiem ;-) a wiesz może kiedy będą wyniki rekrutacji z NKJO?
czeesc ;) juz po wynikach, prawda? kto bedzie na francuskim? bo ja bede na pewno :P
ja też! ;-p
Też się dostałem :) na 1 rok... kto jeszcze będzie na 1 roku? Charlotte, Ty na drugim prawda?? :)
Gratuluję wszystkim :]
Monix bedzie na 1 roku ! :P ktooos jeszcze? ;)
No to super... to się spotkamy :]
A ile miałaś na maturze z franca?
;D nie pytaj.... ;D a Ty? :D
Ja 65% z pisemnego i 75% z ustnego na rozszerzonym... nie wiem czy sobie poradze na tym NKJO
ja z pisemnego 70% i z ustnego ale podstawy 85%, i tez sie boje ze nie dam rady... a dlugo uczysz sie franc ?
4 lata sie uczylem... ale mialem 2 lata przerwy ;/
rozumiem, a dlaczego miales przerwe jesli mozna wiedziec?
Miałem pewne problemy rodzinne... a Ty ile sie uczysz??
aha, no ja przez 3 lata w liceum i na mature z franc zdecydowalam sie w klasie maturalnej... dlatego boje sie ze nie dam rady....
ja również na 1 rok, niestety nie można wskoczyć na 2 rok. Wyniki z matury miałam bardzo podobne do Waszych. I spoko, damy radę! ja teraz lecę do Francji na 2 miesiące jako au-pair więc mam nadzieję, że ten wyjazd dużo mi da, a Wy planujecie jakiś wyjazd do Francji?
Ja narazie jedyne co planuję to naukę francuskiego na całe wakacje :) a wyjazd może w przyszłym roku :)
No to super, będziemy na tym samym roku :) a Wy z jakiego rocznika?
Hmmm...no damy radę, co mamy nie dać :]
a ja planuje wyjazd do Francji pod koniec wakacji, tak na tydzien moze... i tez planuje nauke franc przez wakacje ;D bo inaczej to naprawde..... ciezko bedzie. Podoba mi sie Wasze podejscie :P "damy rade" ;) a co !
jasne, że damy ! jak nie my to kto?! ;-D ja jestem z rocznika 91 a Wy?
a jeszcze mam pytanie jak potwierdziliście chęć podjęcia studiów ;-D telefonicznie czy przez maila?
ja jestem 92 :P i jeszcze nie potwierdzilam! :x jutro bede dzwonić :p
ja chyba też zadzwonie, bo może nie przeczytali mojego maila ;-DDD
no, najlepiej jest zadzwonic, zeby nie bylo... ;D bo pojdziesz w pazdzierniku a oni "przepraszam, a pani do kogo?" ;D
Ja jestem 90 rocznik :) Ja mailowo potwierdziłem, oni czytają maile hehe :]
ale nie dostałeś od nich żadnego potwierdzenia? wiem głupie pytanie, no ale ja jestem taka trochę panikara ;-D
Oni nigdy nie wysylaja potwierdzenia :) ale jak chcesz miec na 100% spokoj to zadzwon... ja chyba tez zadzwonie, bo sie zaczalem tez martwic po Waszych postach hehe ;p
ale narobilam zamieszania z tym dzwonieniem i z tym mailem ;D matko. :D
teraz sobie przypomniałam, że podał tylko pesel a jak mnie zapiszą na jakiś niemiecki czy angielski! ;-D oj nie jutro dzwonie! :-D
hehehe no to ja też jutro zadzwonie tak dla świętego spokoju :P
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 38
poprzednia |

»

Kultura i obyczaje