Co muslicie 0 francuskim w lingualand w krakowie

Temat przeniesiony do archwium.
hej nazywam sie lukasz i od pzdzernika ma zamiar zacząc nauke francuskiego .mmoze powiecie mi gdzie najlepiej sie zapisac w krakowie na francuski i czy wiecie ja ucza w lingualand bo własnie tam mam zamiar chodzić.piszcie jestem w potrzebie.
A TAAM - SEKS JAK SEKS ,CZY W LINGUALANDZIE, CZY W WINDZIE- MNIE TAM WSJO RAWNO!! wSZYSTKO ZALEZY OD PREFERENCJI.. JA TAM WOLE NA JEZDZCA.
A TAAM - SEKS JAK SEKS ,CZY W LINGUALANDZIE, CZY W WINDZIE- MNIE TAM WSJO RAWNO!! wSZYSTKO ZALEZY OD PREFERENCJI.. JA TAM WOLE NA JEZDZCA.
wiesz,ze za zostawianie takich komentarzy i pokazywanie swojego IP, ktos moze dotrzec do Ciebie i wymierzyc kare?

p.s. ...i twojej babci tez..
phazz, ciekawe kto moze jej wylierzyc kare? Moze ty? hehehe mamy demokracje i wolnosc słowa wiec nie gadaj głupot
jest wiele osob, ktore moga cos takiego zrobic. np. ja , albo sam kapitan planeta. Jesli zaden z nas dwoch nie pomoze to po prostu wyslemy naszej Instruktorce-od-Seksu wira na ww adres IP :P.
więc wtedy ty się dopuścisz przestępstwa.... oj nie ładnie phazz
Hej Luk! też jestem w potrzebie i też zaczynam w październiku, już mam wyznaczoną grupę w Instytucie Francuskim. chyba najlepiej u źródła... pozdrawiam i powodzenia z j. francuskim;-)
dzieki wielkie mam nadzieja ze dobrze wybrałas... Jestem bardzo ciekaw ile masz lat ..moze sie kiedys spotkamy..co ty na to..a tak wracajac do francuskiego to troche sie boje bo to naprawde trudny jezyk..
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe