Twoja Szkoła Językowa w Warszawie

Temat przeniesiony do archwium.
www.tsj.com.pl/

czy ktoś uczęszczał do tej szkoły? jakieś opinie? strona wygląda interesująco, ale juz raz się naciąłem na ładną stronę. Więc, byłbym wdzięczny za jakieś informacje z pierwszej ręki.

Z góry dziękuje i pozdrawiam
carbon
ja chodze do TSJ.Ktos mi polecil te szkole rok temu na tym forum. Jestem zadowolona.Grupa mala, atmosfera bardzo mila, lektorka super. Mam zajecia z Elwira.
Hej.Podpisuje sie pod wypowiedzią kasik5.
Ja tez chodziłam do tej szkoły i zamierzam dalej sie uczyc(równiez miałam zajecia z Elwira). Na poczatku tez miałam pewne obawy bo mam złe doświadczenia ze szkołami językowymi. Ale tym razem to był strzał w 10:)
Moim zdaniem szkoła jest naprawde godna polecenia.
Pozdrowienia dla ekopy TSJ:)...i zaczynajcie juz nowy semestr bo sie doczekac nie moge:)
:)Ja tez znam TSJ.rnTrafilem tam,bo nic innego nie znalazlem.I calernszczescie!Czasem ryzyko sie oplaca.rn(przed zajeciami lub po tez mozna pogadac po francuskurnbo zawsze kreci sie jakis Francuz:).Pozdrowienia dlarnPedro.
to ja tez sie zapisuje :) ktos moze do grupy poczatkujacej?
Znam tę szkołe. Można ją z czystym sumieniem polecić. Bardzo miła atmosfera, dużo ciekawych ludzi, wyjątkowo ciekawe i interesujce zajęcia. Chodziłam do różnych szkół językowych i mam nie zawsze miłe wspomnienia. Do TSJ chodzę już drugi rok i nie mam zamiaru rezygnować. Wszystkim niezdecydowanym polecam TSJ, n pewno będziecie zadowoleni.
a na jaki język? bo ja już jestem zdecydowan - zapisuję się!!! Moi znajomi chodzą na francuski i są bardzo zadowoleni! Nie zamieniliby jej na żadną inną. Więc ja też tutaj sie zapisuję.
grunt to autopromocja! ha ha ha
Wszyscy się tam zapiszmy! Wezmę dziadka, wujka Stasia i psa też! A co tam!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa