Filologia zaoczna

Temat przeniesiony do archwium.
witam!!Próbowalam sie dostac w tym roku na AP ale nic z tego.Stwierdzilam ze moja ostatnią szansą są jeszce studia zaoczne,i w zwiazku z tym mam pytanie wie ktos moze ile jest miejsc na zaoczne studia??
tak mnie zastanawia czy są studia zaoczne na romanistykę? coś mi sie zdaje, że nie...jak juz cos to wieczorowe.....może jeśli ktoś wie to niech napisze...a wogółe czy ktoś właśnie słyszał o studiach ewentualnie colegium zaocznych w regionie śląskim..Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrowionka
Sa studia zaoczne w NKJO w Sosnowcu, cena za semestr wynosi 900 zeta :-)
dziwnie, slyszlaam o zaocznych ale 4i5 rok
jak chcesz nauczyc sie perfect jezyka tylko w wekendy? w jezykiem trzeba miec kontakt na co dzien zeby go doskonales znac!
jak zaocznie to wybierz sobie jakas ekonomie...
*nauczyciel*
Sprawdzalam na stronie AP i sa tam studia stacjonarne zaoczne na kierunku filologia romańska a zajęcia odbywają sie w piatki, soboty i niedziele.Jesli chodzi o woj. śląskie to jest kolegium języków obcych w sosnowcu i tam podobno jest grupa wieczorowa.
a gdzie to jest? na jakiej ulicy?
II NKJO znajduje sie w Sosnowu na ul Zegadlowicza, najlepiej odwiedzic ich strone (sa jeszcze miejsca) http://znkjo.republika.pl/ Pozdro
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa