jaka szkola? aliance francais?? czy cos innego??

Temat przeniesiony do archwium.
hej czy ktos moze mi podpowioedziec czym sie kierowac wybierajac szkolę języka?? Bo ja mam diwe na oku i wiem ze aliiance jest drozszy ale ma renome a o drugiej nic nie slyszlam ale z a to jest tansza..... co za tem jest bardziej oplacalne ????????? jade na au-pair i musze zdecydowac juz etraz .. :(
ja chodzilam do alliance w warszawie i nie podobalo mi sie. sale ciasne, lektorzy tacy sobie. poza renoma alliance nie ma nic. rnz drugiej strony takie szkoly co to maja wiele jezykow tez nie sa dobre, bo nigdy nie wiadomo czy sie grupa otworzy czy nie. z lektorami tez jest roznie.
aja polecam szkole Voila, na Zurawiej. Poszlam dowiedziec sie o kursy, zrobilam test i pogadalam z pania. super. naprawde kompetenta osoba, wiedziala o co mi chodzi, poradzila mi odpowiedni kurs, wszystko wytlumaczyla. spedzialm tam chyba z godzine. I juz dostalam podrecznik.
Urzeklo mnie naprawde, szkola piekna, juz sie nie moge doczekac zajec
A ja bardzo polecam alliance w wwie. Jestem po trzech semestrach w AF i mogę spokojnie polecić tą szkołę. Znam osoby z innych grup i tez są zadowoleni.
a czy wiecie coś na temat Atelier de Francais w Warszawie na ul.Brackiej? czy jest ktos kto juz się tam uczył??? dzięki za pomoc :-)
tak,to fajna szkoła,lektorki sa dobrze przygotowane do zajęć, panuje miła przyjazna atmosfera,lektorka używała wyłącznie języka francuskiego i świetnie tłumaczyła - profesjonalna szkoła!!!
a ja chodzilam rok do qf w lublinie... i podobalo mi sie:) polecam
Gorąco polecam Delice. To niewielka szkoła, ale mają tam indywidualne podejście do ucznia. Bardzo ciekawe lekcje i miła atmosfera. Pozdrawiam.
Temat przeniesiony do archwium.