TFLS Warszawa

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie!

Czy ktoś z Was się orientuje czy warto uczyć się francuskiego w szkole TFLS? Wiem, ze ma raczej dobre opinie jeśli chodzi o angielski, ale na temat francuskiego nic nie mogę znaleźć.
Nauka jest rozłożona na 12 semestrow czyli 1 poziom to 2 semestry nauki a w większości innych szkoł często zdarza sie, że 1 poziom to 3 semestry nauki. Prosze o jakieś opinie. Pozdrawiam :)

Nie znam szkoły, o której piszesz, jednak bardzo polecam Instytut Francuski. Naprawdę potrafią tam uczyć. [ul. Żurawia]. Kursy są przemyślane, nauczyciele kompetentni - jednym słowem - jestem bardzo zadowolona i już po zaledwie 4 lekcjach widzę efekty.
Wydaje mi sie, ze lepiej nie zapisywac sie na kurs francuskiego do ogolnej szkoly jezykowej. Oczywiscie, oni mowia, ze normalnie to prowadza grupy na kazdym poziomie, jednak zwykle nie uzbieraja wystarczajacej liczby chetnych na poziom wyzszy niz A2. Tak przynajmniej jest w Empiku czy w w profi, moge sie mylic... a cena kursu w Instytucie czy w innej szkole specjalizujacej sie we francuskim jest taka sama.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia