hey, ja tez jestem z montpellier .. jak chcesz pogadac to moj mail [email]
[konto usunięte]
30 cze 2006
ja tam jutro jade aż na 6 tyogdni, na kurs....
mam nadzieje, że wytrzymam tam tyle....
jest tam cosfajnego do roboty, jakieś fajne sklpey żeby sobie pochodzić itp.... ?
87edysia
30 cze 2006
hej mieszkam niedaleko montpellier ale nie znam jeszcze dobrze tego miasta, jest ktos kto moglby mi pokazac co tu mozna robic? sa tu jakies rozrywki?
pisz na maila: [email]
87edysia
30 cze 2006
hej ja tu jestem od tygodnia, mieszkam niedaleko Montpellier ale jeszcze sie dobrze nie obeznalam w tym miescie, jak bedziesz mial jakies namiary na fajne sklepy albo imprezy to daj znac [email]
Pozdro i dzieki wielkie:)
[konto usunięte]
04 lip 2006
Mógłby mi ktoś powiedzieć co można zwiedzić w Montpellier? Ewentualnie podać namiary najakies materiały, przewodniki po mieście i okolicy.rnPozdrawiam
[konto usunięte]
24 lip 2006
Prosze o kontakt z osobami mieszkającymi w Montpellier, bede tam we wrześniu. [email]
slonce84
23 sie 2006
hejka jak ci sie zyje w tym pieknym miescie?jesli masz ochote pogadac w ojczystym jezyku napisz meila na adres [email]
slonce84
23 sie 2006
hejka ja mieszkalam pol roku w montpelier miasto naprawde swietne zaniedlugo tam wracam wiec jesli chcesz pogadac w ojczystym jezyku daj znac [email]
slonce84
23 sie 2006
hej ja mieszkam kolo montpelier uwazam ze jest to bardzo ciekawe miasto jesli masz ochote pogadac w ojczystym jezyku napisz na adres [email]
hej! mam pytanko- jaka uczelnia jest w Montpellier? tzn chodzi mi glownie o kierunki jakie mozna tam studiowac. Mieszkam i studiuje w Bielsku ale slyszalam ze jest mozliwosc kontunuacji studiow (tzn zrobienia magistra) wlasnie w Montpellier. Czy mozesz udzielic mi jakichs informacji na ten temat??
[konto usunięte]
07 paź 2006
jesli ktos moglby mi pomoc niech pisze na adres [email]
nkoa
06 gru 2006
ja tez szukam dla siebie uczelni w montpellier, studiuje budownictwo i chcialabym kontynuowac studia na piatym roku wlasnie tam, czy znalazlas moze jakies informacje? bede wdzieczne za cokolwiek, [email] :)
nkoa
06 gru 2006
hej, ja tez chcialabym studiowac w montpellier, ale ogarniecie francuskiego systemu edukacji dla inzynierow to dla mnie jak walka z wiatrakami, moglby mi ktos to po polsku wytlumaczyc? ;) [email]
alutek:)
20 gru 2006
spędziłam w Montpellier kawałek zycia...studia staz...cos sie juz wie:) więc jak macie pytanka to zapraszam na [gg] lub skype hihialutk
PS.
Rafaou pozdrowienia:) dziekuje za prawde jaka mi powiedziales...to wciaz we mnie "gra":)
slonce84
09 sty 2007
hejka mieszkam w okolicach Montpelier od dluzszego czasu.Jak ci sie podoba w tym miescie i co tu porabiasz mozesz pisac na [gg] pa
slonce84
25 sty 2007
Hejka.Jesli ktos jest zainteresowany wyjazdem jako au-pair w okoloice Montpelier od polowy czerwca lub od wrzesnia na dluzszy okres czasu piszcie na meila [email]
Hej mam pytanie odnosnie wynajmu mieskania we Francji czy ma ktos namiary na tanie posrednictwa i jak wyglada szukanie pracy prez biura pracy w montpelier prosze o pomoc oto moj meil [email]
Studenci
23 kwi 2007
Hello!
Jestesmy studetami z Polski. Aktualnie studiujemy w Montpellier. Bardzo chcielibysmy nawiazac kontakt z Polakami mieszkajacymi tutaj. Nasze maile: [email]
Pozdrawiamy i mamy nadzieje do napisania.
aga1-234
30 lip 2007
czesc
obecnie mieszkam w Lunel niedaleko Montpellier pracuje jako fille au pair niedlugo wracam do Polski i rodzinka szuka kogos na moje miejsce a takze poszukuje drugiej osoby ktora mogla by powiedzmy 2 razy w tyg przyjezdzac i zajmowac sie troche domem( sprzatanie, pranie, prasowanie...) Zainteresowanych prosze o kontakt to moj mail: [email] i [gg] Pozdrawiam:*
mademoiselle86
11 cze 2009
hej,
wybieram sie na wakacje do pracy do montpellier z kolezanka,
obecnie szukamy noclegu i pracy, bo bilet juz jest
Bede baaardzo wdzieczna za jakakolwiek pomoc:)
moj mejl [email]
asionek31
14 gru 2010
hej
od niedawna mieszkam w Montpellier no i szukam znajomych z Polski :)
moj numer [gg]
brokeninside8
03 kwi 2011
Wyjeżdzam na początku czerwca jako au-pair. Jeżeli ktoś zainteresowany wspólnym włóczeniem się po okolicach piszcie 6812434 :)
titii
27 cze 2011
Hej, szukam osób które od września 2011 wybierają się na erasmusa do Montpellier, piszcie na maila [email] ;)