Montpellier

Temat przeniesiony do archwium.
31-55 z 55
| następna
Ucze takze francuskiego i angielskiego.
Magda
hey, ja tez jestem z montpellier .. jak chcesz pogadac to moj mail [email]
ja tam jutro jade aż na 6 tyogdni, na kurs....
mam nadzieje, że wytrzymam tam tyle....

jest tam cosfajnego do roboty, jakieś fajne sklpey żeby sobie pochodzić itp.... ?
hej mieszkam niedaleko montpellier ale nie znam jeszcze dobrze tego miasta, jest ktos kto moglby mi pokazac co tu mozna robic? sa tu jakies rozrywki?
pisz na maila: [email]
hej ja tu jestem od tygodnia, mieszkam niedaleko Montpellier ale jeszcze sie dobrze nie obeznalam w tym miescie, jak bedziesz mial jakies namiary na fajne sklepy albo imprezy to daj znac [email]
Pozdro i dzieki wielkie:)
Mógłby mi ktoś powiedzieć co można zwiedzić w Montpellier? Ewentualnie podać namiary najakies materiały, przewodniki po mieście i okolicy.rnPozdrawiam
Prosze o kontakt z osobami mieszkającymi w Montpellier, bede tam we wrześniu. [email]
hejka jak ci sie zyje w tym pieknym miescie?jesli masz ochote pogadac w ojczystym jezyku napisz meila na adres [email]
hejka ja mieszkalam pol roku w montpelier miasto naprawde swietne zaniedlugo tam wracam wiec jesli chcesz pogadac w ojczystym jezyku daj znac [email]
hej ja mieszkam kolo montpelier uwazam ze jest to bardzo ciekawe miasto jesli masz ochote pogadac w ojczystym jezyku napisz na adres [email]
hej! mam pytanko- jaka uczelnia jest w Montpellier? tzn chodzi mi glownie o kierunki jakie mozna tam studiowac. Mieszkam i studiuje w Bielsku ale slyszalam ze jest mozliwosc kontunuacji studiow (tzn zrobienia magistra) wlasnie w Montpellier. Czy mozesz udzielic mi jakichs informacji na ten temat??
jesli ktos moglby mi pomoc niech pisze na adres [email]
ja tez szukam dla siebie uczelni w montpellier, studiuje budownictwo i chcialabym kontynuowac studia na piatym roku wlasnie tam, czy znalazlas moze jakies informacje? bede wdzieczne za cokolwiek, [email] :)
hej, ja tez chcialabym studiowac w montpellier, ale ogarniecie francuskiego systemu edukacji dla inzynierow to dla mnie jak walka z wiatrakami, moglby mi ktos to po polsku wytlumaczyc? ;) [email]
spędziłam w Montpellier kawałek zycia...studia staz...cos sie juz wie:) więc jak macie pytanka to zapraszam na [gg] lub skype hihialutk
PS.
Rafaou pozdrowienia:) dziekuje za prawde jaka mi powiedziales...to wciaz we mnie "gra":)
hejka mieszkam w okolicach Montpelier od dluzszego czasu.Jak ci sie podoba w tym miescie i co tu porabiasz mozesz pisac na [gg] pa
Hejka.Jesli ktos jest zainteresowany wyjazdem jako au-pair w okoloice Montpelier od polowy czerwca lub od wrzesnia na dluzszy okres czasu piszcie na meila [email]
Hej mam pytanie odnosnie wynajmu mieskania we Francji czy ma ktos namiary na tanie posrednictwa i jak wyglada szukanie pracy prez biura pracy w montpelier prosze o pomoc oto moj meil [email]
Hello!

Jestesmy studetami z Polski. Aktualnie studiujemy w Montpellier. Bardzo chcielibysmy nawiazac kontakt z Polakami mieszkajacymi tutaj. Nasze maile: [email]
Pozdrawiamy i mamy nadzieje do napisania.
czesc
obecnie mieszkam w Lunel niedaleko Montpellier pracuje jako fille au pair niedlugo wracam do Polski i rodzinka szuka kogos na moje miejsce a takze poszukuje drugiej osoby ktora mogla by powiedzmy 2 razy w tyg przyjezdzac i zajmowac sie troche domem( sprzatanie, pranie, prasowanie...) Zainteresowanych prosze o kontakt to moj mail: [email] i [gg] Pozdrawiam:*
hej,
wybieram sie na wakacje do pracy do montpellier z kolezanka,
obecnie szukamy noclegu i pracy, bo bilet juz jest
Bede baaardzo wdzieczna za jakakolwiek pomoc:)
moj mejl [email]
hej
od niedawna mieszkam w Montpellier no i szukam znajomych z Polski :)
moj numer [gg]
Wyjeżdzam na początku czerwca jako au-pair. Jeżeli ktoś zainteresowany wspólnym włóczeniem się po okolicach piszcie 6812434 :)
Hej, szukam osób które od września 2011 wybierają się na erasmusa do Montpellier, piszcie na maila [email] ;)
hej, wybieram sie na dluzej do montpellier koncem wrzesnia i chetnie poznam kogos kto juz tam mieszka, moj skype Tuska8704, pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
31-55 z 55
| następna