tłumacz francuskiego

Temat przeniesiony do archwium.
mam pytanie! Czy jest zapotrzebowanie na tłumaczenia z i na język francuski? Odpowiedzcie jesli wiecie!
Pozdrawiam
napiszcie cos!:-)
a co chcesz usłyszeć?
jasne że jest zapotrzebowanie. ale i tłumaczy jest coraz więcej
Mam taka malutka prosbe jesli ktos ma jakies fajne materiały o Paryżu ale w języku francuskim najlepiej z fotografiamy to prosze......mój mail to [email]
Z gory wielkie dzieki
Z tego co się oriętuję to język francuski jest najmniej popytnym językiem ( spośród angielskiego, niemieckego i włoskiego) jeżleli chodzi o tłumaczenia i nie tylko.
Jakos nie zauwazylem wsrod angielskiego, niemieckiego i wloskiego jezyka francuskiego wiec trudno sie dziwic, ze jest on najmniej "popytnym' (skad wziales to slowo !!??!!)
Jest ale na dobrych tlumaczy.
poszukuje pomocy w tlumaczeniu tekstu zwiazanego z technika kinematograficzna z jezyka francuskiego na polski. 128 stron, (malutki podrecznik)
Jesli wzbudza zainteresowanie prosze o odpowiedz.

Pozdrawiam
poszukuje pomocy w tlumaczeniu tekstu zwiazanego z technika kinematograficzna z jezyka francuskiego na polski. 128 stron, (malutki podrecznik)
Jesli wzbudza zainteresowanie prosze o odpowiedz.

Pozdrawiam
Poszukuje pomocy do tlumaczenia z francuskiego na polski, tekst zwiazany z technika kenematogrficzna, 128 srton (maly podrecznik).
Jesli zainteresowanie prosze o odpowiedz.
Pozdrawiam
czesc aldona
moge ci chyba pomoc, ale chyba chodzi o kinematografie? bo nie bardzo zrozumialam. skonczylam niedawno filologie romanska, lubie robic tlumaczenia, pozdrawiam
potrzebuje tłumaczenia piosenki "Entre ciel te Terre"
Hej potrzebuję opis pokoju przetlumaczyc z polskiego na francuski pomoze mi ktos??;>
Tak chodzi tu o kinematografie, ale jest to takze tekst literacki.
moj email [email] na kontakt bezposredni.
przesle extrakt tekstu dla orientacji.
dzieki za odpowiedz
Pozdravaim
po 1. tłumaczenie tekstów kochani to nie w tym dziale!!

po 2. tłumacz języka fr to opłacalna profesja, zapraszam po studiach i egzaminie na tłumacza przysięgłego do Francji
tutaj ambasady nieźle zarabiaja
tłumaczenie np aktu urodzenia to 40 euro.
a Polaków mieszka tu nie mało, a papierów wszędzie trzeba tu sporo!
pozdrawiam iza
a ja mam pytanie jak sie zaklada tematy? Bo potrzebuje dialogu z francuskiego o zakupach światecznych. I musza to byc dialogi z 3 roznych sklepow i musze dla kazdego czlonka rodziny cos kupic ( mam 3 czlonkow)
Poszukuję tłumacza francuskiego (mężczyznę). Wyjazdy kilku dniowe (2-4dni) do Francji w celu importu. Okolice Częstochowy. Pilne. Kontakt: 693-560-838, 696-388-574. Pozdrawiam:)
Witam, oferuję tłumaczenia ustne i pisemne w zakresie języka francuskiego i hiszpańskiego (20 lat doświadczenia). Referencje - największe firmy eksportowe w kraju, administracja państwowa (m.in Urząd Marszałkowski w Krakowie, Urząd Miasta Krakowa, itp), policja, MSZ
Moja strona: www.traducciones.home.pl
Na tym forum szybko znajdziesz organizację która da Ci referencje. Jeden warunek trzeba być aktywnym aby zotać zauważonym:
http://www.ofon.net/index.php
jesli znasz naprawde dobrze francuski w pismie i mowie zadzwon 693760930 lub783991706
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Nauka języka