Szukam osoby na winobranie

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam chętnej osoby na winobranie we Francji.Jadę samochodem ok.15 września.Potrzebuję kogoś znającego francuski,mającego pewne adresy(najlepiej na południu Francji) i z prawem jazdy.Chętnych proszę o kontakt na maila: [email]
haj znam fr na poziomie komunikatywnym, moja kolezanka ma prawo jazdy, jestesmy zainteresowane wyjazdem daj tylko znac czy to nadal aktualne(zostawilam Ci wiadomosc na mailu) pozdrawiam Kaska
Cześć czy macie jeszcze miejsca na wyjazd?Mam prawo jazdy.Czekam na odpowiedź podaj smsem swój nr. tel. oddzwonię.Mój nr.6[tel]
witam , szukam wolnego miejsca w samochodzie
[email]
szukam pracy na wakacje:)
no to jest nas już ......ze 2......tysiące :)
czesc , pracy przy zbiorach jest pełno,najlepiej na www.anpe.fr ,kliknij "candidat" później "les offres saisonnières" a następnie "Offres du secteur agricole et de la pêche" de la peche to nie bo jest to połów ryb,jest tam pełno ogłoszeń przeważnie numery tel. także należy znać troche francuski , ale też czasami chcą CV i te inne bajery. ja jeżdże co roku na jabłka nad doline loary we wrześniu i październiku,narazie nie ma miejsca tam ale mozliwe że będą to dam znać,jeśli też będziecie mieli coś to ja jestem zainteresowany,umiem francuski tak troche średnio ale sie dogadam,ja właśnie też szukam czegoś .mój email to [email] razem coś zorganizujemy.pozdrawiam
hej! wielkie dzieki za adres tej francuskiej strony dotyczacej pracy sezonowej we Francji przy zbiorach! uratowałes mnie, pilnie czegos poszukuję, a ten adres jest w sam raz. jeszcze raz dzięki pozdrówka gosia : )
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Studia językowe