Perpignan - Emmaus - Kto jedzie? :)

Temat przeniesiony do archwium.
hej, kto się wybiera na Emmaus do Perpignan? :)
no widac ze gosc sprawdz sobie emmaus-kto jedzie tam ze 150ludzi sie wpisalo
co widać że gość? nie widzisz w temacie że piszę o Perpignan? i szukam ludzi którzy jadą tam?
i ślepy nie ejstem i widzę że jest taki temat już, ale ja napisałem do tych co jadą do Perpignan, więc troszkę więcej zrozumienia....
no widze twoj temat ale ty chyba nie czytales wszystkiego o emmaus na tej stronie .Bo gdybys przeczytal to bys widzial ile ludzi jedzie na emmaus do Perpignan.No pewnie komu by sie chciala czytac 150tematow lepiej na latwizne
dziewczyno? wyluzuj, zejdź ze mnie, to nie twój interes, nie wtrącaj się, stało ci się cos? sieć padła od założenia tego tematu? dziwna jesteś, o taka głupotę czepiać się, nie widzisz że tam juz jest tysiące postow, i wszyscy piszą o różnych miastach, a ja chciałem założyc po prostu osobny wątek o Perpignan,co cię to obchdozi, nie masz nic więcej do roboty jak obserwować ruch w sieci, i każdy zakładany nowy temat i krytykować ludzi? pilnuj siebie czerwona biedrono!
Oj Oj co ja narobilam ale sie chlopczyk oburzyl.Przepraszam ze tak cie zdenerwowalam.Wiecej nie bede,bo lubie ta stronke i nie poto tu wchodze zeby kogos denerwowac albo obrazac mam nadzieje ze mi wybaczysz.Bo wiesz ja mieszkam na poludniu nie daleko Perpignan no i gdym cie przypadkiem spotkala to nie chce miec wroga.Udanych wakacji w Perpi.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka