ksiązka "Kubus Puchate" w francuskiej tlumaczeniu

Temat przeniesiony do archwium.
Jw, poszukuje książek o Kubusiu Puchatku, może być używana byle nie była by zabardzo zniszczona, ewentualni poszukuje miejsca z którego mógłbym zamówić nową książkę. Dodam Tylko że ta książka ma byc prezentem dla mojej 2 połowy i bardzo mi na tym zależy

Z góry dziękuje Jasiu
niewiem czy twoje poszukiwania sa nadal w toku .???'ja przechodze przez ten sam etap,tzn ,moja corcia,w nas w genevie jest tego duzo,wydaje mi sie ze te ksiazki sa troszke drogie ,ale czego sie nie robi dla ukochanej. jesli chcesz moge sie rozejrzec dokladniej .moj [gg]
posiadam dużą kolekcje francuskich książek w formacie elektronicznym (nie placisz za wysylke! wszystko wysylam na maila) wśród nich duży zbiór komiksów i bajek (także w wersji video) encyklopedie oraz najwieksze bestsellery! Pełną liste moge wyslac na maila - prosze pisac!
mail [email]
jakbyś mógł przesłać mi jakąs najpopularniejszą francuską bajkę! Byłabym bardzo wdzięczna
witam, bylabym bardzo wdzieczna jesli bys mogl mi przeslac
[email]

pozdrawiam
lub na email
[email]
Szczepano to masz tez tego Kubusia Puchatka :) ?? jesli tak to jesli bys mogl to przeslij mi, oto moj adres [email] z gory baardzo dziekuje
Ja tez poprosze o jakas bajke:)
[email]
tez bym prosila o jakas bajke;)
[email]
Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek teksty, mogą być bajeczki. Z góry dziękuję. Pozdrowionka:)
ojej:) ja tez bym bardzo prosila:) [email]
Temat przeniesiony do archwium.