Polacy w COMPIEGNE i PARYŻU

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich :)

Od października będę w Compiegne (ok.65km od Paryża) Czy jest na forum ktoś z "moich" przyszłych okolic:)? Chętnie nawiążę kontakt, by dowiedzieć się czegoś na temat życia i zwyczajów, a także w celu spędzenia wolnego czasu na poznawaniu uroków stolicy:)

pozdrawiam:)
Hejka! Ja będę od lipca w Paryżu! Mozemy pogadać...

http://www.francuski.ang.pl/Paryz_Polakow_4091.html

Buźka:*
Salut! Ja mieszkałam w Compiegne kilka lat temu przez 5miesięcy. To nie jest duże miasto,ale urocze i jest troche do zwiedzania (np. zamek z ogromnym ogrodem, gzie można wybrac sie na spacer i odpocząc). Jak ja tam byłam,to nawet autobusy miejskie były za darmo. A co będziesz porabiac w Compiegne?Pozdrawiam! Ceci
"Ceci" dosłownie "z nieba mi spadłaś" :)!
Dzięki za te kilka informacji, które napisałaś, ale chętnie wypytałabym CIę o jeszcze kilka spraw, więc jeśli znalazłabyś chwilkę czasu, to podaję Ci mój numer [gg] .

Pozdrawiam i mam nadzieję, że się odezwiesz:)
Hejka!

A ja zapraszam na zwiedzanie Paryża!

Pozdrawiam:) :) :)
Ceci - zaglądasz tu jeszcze?
Hej!Nie jestem zbyt często na tej stronce,ale jak masz ochote,to napisz do mnie na mail-a [email] Pozdrawiam!
Tak się cieszę, że się odezwałaś:) Myślałam, że już nie uda się nam pogadać... Jak tylko wrócę do domu, to na spokojnie napiszę Ci maila, bo za 2 godzinki wyjeżdżam na króciutkie wakacje:) pozdrawiam
hej ja bede od wrzesnia w Paryzu, jesli masz ochote to mozemy pogadac:)
to moj nr. [gg]
Temat przeniesiony do archwium.