Studia - Nicea :)

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich!

Poszukuję ludzi, którzy studiują na Uniwersytecie Sophia Antipolis w Nicei. Chciałbym się dowiedzieć jak przebiega rekrutacja i w ogóle jak się studiuje i żyje w tym mieście.

Piszcie tutaj albo na maila - [email]

Pozdrawiam :)
odpisalam juz ci meila :)
Witaj. Mógłbym również zadać Ci kilka pytań ? Pisałem do założyciela tematu dwukrotnie, ale nie odpisał. Oto mój mail: [email] .
Już odpisałem na twojego maila. Nie sprawdzałem poczty od dwóch dni stąd ten brak odpowiedzi. Pozdrawiam :)
Witam,,rnchciałabym wyjechać do Nicei do pracy. gdzie moze znaleźć jakieś informacje?rnpozdrawiam :)
moj email [email] proszę o wszekie informacje. dziękuję :) dorota83...
Ja rowniez chcialbym studiowac we Francji. Nicea zapowiada sie calkiem ciekawie ;)

Prosze rowniez o informacje na temat rekrutacji itd. Moj mail [email]
Hej,

Studiuje sie nie zle, ale jezeli chodzi o zycie poza studia, maz co robyc!
Zaleze co lubisz : rock, techno, rnb, ...
Wszystko jest w regionie!
hej!Podawajcie więcej informacji tu na forum bo pewnie więcej znajdzie się osób chętnych na studia lub prace we Francji.Np. ja też mam zamiar wyjechać na studia i prosiłabym o jakieś bliższe informacje tutaj lub na mojego maila skoro tak wolicie
[email]

Dz pozdrawiam
Chcialbym studiowac we Francji. Wiem, ze musze miec DALFA i papierek, ze zdalem mature. I tu wlasnie tkwi sek ;)
Czy moje wyniki na maturze licza sie tam na studia? Czy przedmioty jakie zdalem na maturze maja wplyw na to na jaki kierunek chce isc? No i poziom czy ma jakis wplyw...

Ponadto drugie pytanie. Czy jest jakas mozliwosc abym dostal jakies stypendium, abym nie musial pracowac w trakcie studiow?
witam,uczę sie francuskiego ,planuję wyjazd na kurs do nicei w czerwcu,miło było by kogoś poznać [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe