jezyk francuski

Temat przeniesiony do archwium.
bardzo chcialabym sie nauczyc mowic po francusku ale nie mam funduszy na dodatkowe
lekcje moze zna ktos jakas strone gdzie mozna sie od podstaw nauczyc jezyaka francuskiego
Podaj skrzynke to ci je przeslę
ja tak samo bym chciał ja mój poprzednik nauczyc sie od podstaw francuskiego jak mozesz to podaj mi linka do takiej stronki mój mail [email] z góry dzieki
Ooo! Ja mam podobny problem, więc jesli byłby ktoś tak uprzejmy i mi również podał adres --> [email]
[email] z gory dzieki :)
Ja też, ja też..

[email]
.... no... i jeszcze ja.... jesli moglabym prosic;);* bardzo mi na tym zalezy, z gory dziekuje bardzo bardzo bardzo tak mocno bardzutko:):):):):):
aha no i zapomnialam podac mejla :):):):):
[email]
a moge prosic o adress www do tych skryptow i cwiczen???? dziekuje bardzo z gory, bisou
a moge prosic o adress www do tych skryptow i cwiczen???? dziekuje bardzo z gory, bisou
chciałabym się nauczyć kilku zwrotów po francuzku-takich prodtych, ale nie umiem czytać, czy mógłbyś mi przesłac na maila jak czyta się alfabet po francuzku i parę podstawowych zwritów. Będę wdzięczna za pomocrnmój mail- [email]
dzieki za linka a czy ma ktos moze jakas strone gdzie mozna sie nauczyc dobrze czytac kiedys mialam francusi przez jeden rok w szkole i pamietam z tego tyle ze sie nie czyta ostatnich liter ale nic wiecej z gory dzieki :)
Hej! Ja też bardzo proszę o te linki
mój adres to [email]
merci
Hej! Ja też bardzo proszę o te linki
mój adres to [email]
merci
ale z was lenie:)poszukajcie sobie sami w internecie skoro tak bardzo chcecie sie nauczyc:) i nie jest prawda to ,ze nie czyta sie ostatnich liter,zależy jak leży :)
hey. mogła byś mi przesłaś na e-mail te strone o ję. fran. będe wdzięczna tomój adres [email]
Witam :-)
widze, ze co niektórzy nie wiedzą, że na forum ten temat nie raz juz sie powtarzał, dlatego znalazłam jeden taki watek za pomoca wyszukiwarki pwyżej i przeklejam :
http://www.francuski.ang.pl/linki_to_francuskiego_tu_wrzucac_3629.html

Zycze przyjemnej nauki i jak to francuzi i francuzki mawiaja :
Bonne soirée
@+ Ola
Jak bys byl tak dobry to mi tez podaj bede ci bardzo wdzieczna Ucze sie duzo jezyka francuskiego ale najwieksze problemy mam z mowa ania podam ci moj email ania900@interia;PL
oleszka wybacz ale to co podałas to jest zaledwie jedna 1000 tego co mozna znależć w internecie. Zastanów sie w jaki sposób osoba 16 letnia moze ocenic które linki są wartościowe a które tylko strata czasu. Ja juz straciłem swój mentorski styl. Uzbroiłem sie cierpliwość. I chętnie pomagam. Zycze powodzenia oleszka w zyciu)))
dorzuć pozostałe 999/1000, wszystkim się nam przydadzą :)
Do Infa :-)
Witaj,
tak masz racje, że w necie jest tego cała masa ;-)
Ja sama prawie codziennie znajduje jakas fajna stronkę i doklejam do mojego folderu "Francja" w ulubionych ... a tam w środku "trzy kilo" podfolderów :-))))
Przyznam sie "bez bicia", ze nie myślałam w ten sposób....
Niemniej jednak na swoja obronę powiem, że sama z tego przeklejonego "wątku" pobrałam sobie ciekawe linki i dlatego chciałam sie podzielić... :-)
Moze niektóre z tych linków nie sa wartościowe, ale to juz chyba takze zalezy od potrzeb szukającego, n'est-ce pas ? A to niestety najczęściej "wychodzi w praniu" czyli jak ktoś sam sobie przejrzy daną stronkę :-))
Ja tez lubie pomagać, a jeśli się ograniczam to dlatego, że nie jestem "orłem" z franca tylko osobą, która ciagle szlifuje swoje niedoskonałości w tym pieknym języku ...
Tobie także życzę powodzenia w życiu ;-)!! i gratuluję cierpliwości
@+ Ola
marrcin przejrzyj forum włoskie i hiszpańskie to zobaczysz moja tendencję nie trzymania sie wątku. Jeżeli po przejrzeniu stwierdzisz że Ci to nie przeszkadza to zrobie to na tym wątku. P)
Hej Fajny pomysl prosze o wiecej szczegolow itp. Jesem tu nowa i dopiero poznaje co i jak tu sie moze dziec. Moj meil [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Programy do nauki języków

»

Pomoc językowa