Witam wszystkie dziewczyny które chciałyby w te wakacje pojechać do Francji jako au pair. Otóż mam taki problem, i zarazem propozycję:
Znalazłam rodzinkę, do której miałabym jechać jako au pair w te wakacje, na 2 miesiące (lipiec, sierpień), do Normandii (mają dom letniskowy nad morzem). Rozmawiałam już z nimi, wszystko było uzgodnione, ale przedwczoraj dowiedziałam się, że w sierpniu muszę być w domu, w P-niu, z powodu pewnej ważnej sprawy rodzinnej (to dość skomplikowne, nie chce o tym pisać na forum). Także mogłabym być z nimi tylko przez lipiec, a oni szukają aupairki na 2 miechy.
Czy którać z Was nie chciałaby jechać na początku sierpnia żeby mnie "podmienić"? Warunki są takie: jest 4 dzieci, 2 chłopców (12 i 10lat) i 2 dziewczynki (7 i 2 latka), ale aupairka ma się zajmować głównie tą najmłodszą, chłopcy są samodzielni. Wynagrodzenie to 400 euro na miesiąc, koszy podróży pokrywasz sama. W tym domu letniskowym jest dla aupairki osobny pokój z umywalką. Ogólnie rodzinka wydaje się bardzo sympatyczna (rozmawiałam z nimi przez telefon). Au pair musi oczywiście dobrze znać język.
Jeśli są wśród Was chętne na taki wyjazd, proszę o jak najszybszy kontakt:
[email] lub [gg]
Zaznaczam że sprawa jest bardzo pilna, w weekend muszę się skontaktować z rodzinką żeby podać szczegóły więc decydujcie się szybko! :-)