praca sezonowa -Disneyland Resort Paris

Temat przeniesiony do archwium.
Jestem studentką i chciałabym w przyszłe wakacje podjąć pracę sezonową w Disneyland Resort Paris jako attraction host/greeting host/ewentualnie/cleaning host. Szukam osób które mogłyby mi udzielić informacji na temat pracy i pobytu w Disneyland (np. odnośnie wrażeń osobistych, płacy, zakwaterowania oraz jak przebiega rekrutacja ). Baaaaardzo proszę o jakiekolwiek informacje:)

Mój e-mail: [email]

Z góry dziękuję!!!;*
odradzam ten disneyland, fatalne warunki pracy i kiepska pensja
Kaskap, aż tak źle tam jest pracować latem?? Czy możesz mi udzielić więcej informacji-za czyim pośrednictwem nalezy szukać tam pracy, czy castingi są co rok,dlaczego beznadziejne warunki pracy, jaka jest mniej wiecej płaca, jak dobrze należy znać francuski (i czy musi być to poświadczone certyfikatem), na ile wcześniej należy szukać tam pracy???Bardzo będę wdzięczna za te informację..
Pozdrawiam
fatalne warunki? tzn? az tak zle bylo? musialas faktycznie fatalnie trafic wiec...bo ja mam calkiem odmienne doswiadczenie !
ja tez mam odmienne. ja spedzilam tam najpiekniejszy rok mojego zycia :) musialam wrocic do polski bo jak zawsze my polacy mamy trudnosci z dostaniem CDI ale teraz zamierzam znowu tam wrocic i oby na stale :P pozdrawiam
Mozecie cos wiecej napisac na ten temat... bo na ich stronie internetowej to wszytstko nawet fajnie wyglada...tyle ze réalite czasem bywa inna. Czy mozna tam jechac ma 2 m-ce na z cienkim angielskim ale z przywoitym francuskim ? W suemi w tym rok to sie nie załapie raczej a przez rok to z jezykiem mozna zrobic duzo aczkowliek miłoby było gdyby ktos kompetentny odpowiedział
Mogę prosić o informacje na [email]
Czesc, jestem byłą cast member i też chcę wrócić na stałe.. Mogłabyś mi poradzić jak to zrobić?? przecież mamy okres przejściowy, a nie chcę znów pracować na CDD i po 18 mcach wracać do Polski. Ecris-moi s`il te plait si tu as quelque idee comment le faire. Mon adresse: [email]
Hej - jesli jestes byla CM - mozesz przyjsc na ponowny casting pod warunkiem, iz minal minimum rok czasu od konca Twojego ostatniego kontraktu. Informacja ta dotyczy departamentu Characters&Parade
Wszystkim tym, ktorzy zostawili maila na forum, wyslalem oferte nowego castingu.
Co do okresu przejsciowego - jest zawsze, ale rozny - zalezy od dlugosci i typu kontraktu. Poki co nie mozemy pracowac (poza lista zawodow) we Francji, dlatego tak ciezko Polakowi dostac CDI we Francji w zawodzie, ktory nie widnieje na liscie - jednakze dzial Characters&Parade - z racji na to, iz jest artystyczny, podlega troche innym regulom i CDI jest mozliwe - przyklad - ja,fakt,nakpierw byly 3xCDD 6 miesiecy=18 miesiecy,ale potem CDI. DO tego na pewno od maja 2009, a byc moze wczesniej, juz nie bedzie liscty zawodow - wszystko bedzie dla Polakow otwarte jak Anglia - informacja potwierdzona.
Walcie z pytaniami !
daska12 - twoj adres email jest zablokowany administracjnie - zwrot z serwera...masz inny?
A ja mam pytanie odnosnie Twojego:

>DO tego na pewno od maja 2009, a byc moze wczesniej, juz nie bedzie liscty >zawodow - wszystkobedzie dla Polakow otwarte jak Anglia - informacja potwierdzona.

O niczym takim nie slyszalam we FR, konsulat tez nic podobnego nie rozglaszal, ale juz kilka osob o tym "plotkowalo", wiec ciekawa jestem SKAD o tym wiesz, jakies oficjalne wiadomosci byly oglaszane?
cześć, witam serdecznie, chciałam zapytać czy mógłbyś przesłać mi meila z formularzem do pracy w disneylandzie?? chciałabym tam popracować w tym roku i podszlifować troche francuski, wiem że we francji o prace ciężko , ale disneyland na początek? czemu nie:)
z góry dziękuje
to mój email: [email]
mógłbys mi jak najszybciej napisac cos o castingu do disneya chce sie zgłosic ale nie wiem jak przebiega casting orientujesz sie?
napisz mi cos na temat pracy w disney czy warto jechac? jak z castingami i jezykiem obcym?
napisz czy wystarczy znac angielski aby wystapic w paradzie. Jaka robia selekcje i czy castingi sa płatne?
dawidos napisz jak najszybciej bo casting mam w przyszła niedziele i nie wiem co robic
Disneyland® Paris daje Ci szansę na udział w słynnym “New Generation Festival” poprzez dołączenie do działu Postacie i Parady.

Jeśli mówisz po angielsku lub francusku, już dziś zgłoś swój udział w castingu.

Więcej informacji na http://disneylandparis-casting.eu

Zapraszamy!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie