poszukuje fille au-pair na moje miejsce

Temat przeniesiony do archwium.
witam poszukuje fille au-pair na moje miejsce bo niedlugo konczy mi sie kontrakt (koniec lipca). rodzinka mieszka w Marsylli i chetnie przyjma do siebie kolejna dziewczyne z Polski.
Moja podopieczna to siedmioletnia dziewczynka o niesamowitym poczuciu chumoru. osoby zainteresowane prosze o kontakt na moj e-mail: [email] chetnie udziele informacji

izka :))
wlasnie mama dziewczynki powiedziala ze przed wrzesniem nawet jest mozliwosc przyjazdu w ten sposob bedziecie mogly sie zorientowac czy wam odpowiada wszystko :))) pozdrawiam i czekam na wasze e-maile:))
hej ja jestem zainteresowana wyjazdem poslalam ci wiadomosc na poczte ...wiec jak mozesz to przeczytaj i odpisz mi na emeila pozdrawiam
od kiedy do kiedy jest au-pair potrzebna?? jesli oferta jest aktualna prosze o info :)
hej od 1wrzesnia do konca lipca
pozdrawiam
hey :)
Czy ogloszenie jest aktualne? Poniewaz jestem zainteresowana, ale nie mam pewnosci czy praca jest na okres roku ... nie znam francuskiego,a z angielskim daje sobie rade.
czesc Jesli nadal chcesz wyjechac jako fille au pair prosze napisz do mnie poniewaz ja tez szukam kogos na moje miejsce i udziele wiecej informacji Moj mail [email] i gg-9852622 A jesli chodzi o czas pobytu tutaj o w sumie to od Ciebie zalezy:) Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa