au-pair we Francji - może ktoś pomoże?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
potrzebuję pomocy, chciałabym wyjechać do Francji jako au-pair /pierwszy raz/ i tak sobie pomyślałam, że może którejś z Was kończy się niedługo kontrakt i szukacie kogoś na swoje miejsce? Widziałam tu kilka takich ogłoszeń i uznałam, że warto zapytać. Nie chcę jechać przez agencję, bo i tak naprawde nie wiadomo gdzie cię wyślą, a jak rodzinka sprawdzona to co innego. Może znacie jakąś miła rodzinę, którą warto polecić. Francuski znam w zupełnie podstawowym stopniu, ale za to angielski prawie biegle, no może czasem jakiś problem ze słownictwem, ale tak nie ma problemu. Chciałabym nauczyć się francuskiego i uznałam, że to dobry pomysł. Za wszekie zainteresowanie i pomoc z góry dziękuję.

Pozdrawiam
Droga Kresko,
ja do Bozego Narodzenia jestem u sympatycznej rodziny w Paryzu, zajmuje sie 8-letnim chlopcem, a rodzice znaja swietnie angielski, choc z dzieckiem trzeba rozmawiac po francusku. Potrzebuja kogos na moje miejsce od stycznia, jesli jestes zainteresowana, napisz na maila [email] Pozdrawiam
wysłałam Ci maila, mam nadzieję, że dotarł, pozdrawiam
pilnie poszukiwana od zaraz au pair do dwojki dzieci, ktore zostana adoptowane w przyszlym tygodniu z Kambodzy. rodzice sa lekarzami i na stale mieszkaja w departamencie Ardeche (jeden z najbardziej malowniczych)i wiele podrozuja - wiec mozna z nimi zobaczyc niezly kawalek swiata. Poszukuja swojej pierwszej au pair na conajmniej rok. Praca calkowicie legalna to znaczy status au pair zarejestrowany we wszystkich instancjach. jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt choc nie posiadam zbyt wielu dodatkowych informacji - sa to znajomi rodziny u ktorej ja pracowalam. Z tego co ich znam warci polecenia! kontakt tylko na maila: [email]

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia