jest tu ktos w Tours

Temat przeniesiony do archwium.
odezwijcie sie, bo ja sie tu zanudze!nie mam z kim porozmawiac po polsku.BARDZO PROSZE.
Czesc ja mieszkam w Tours to znaczy obecnie jestem w Polsce ale bardzo czesto bywam w Tours a od wakacji juz sie przeprowadzam. Chetnie rowniez nawiaze kontakt:) moj email to [email]
Hej
Ja mieszkam tez w Tours 37 nawet mi sie tu podoba .Pytasz o szkole ja chodze na kurs fr FLA ktory jest prowadzony dwa razy w tyg 30e na rok....grupa profesorow tak dla przyjemnosci uczy nas ich kochanego jezyka....
Georges Courteline
www.courteline.fr

48, Rue Georges Courteline
37000 Tours
[tel]
w czwartek rano mozesz zadzwonic i poprosic Beatrice zalozycielke FlA POWODZENIA A MOZE DO ZOBACZENIA
Hej :) Podaj jakies namiary na siebie, ja mieszkam w tours i strasznie mi sie nudzi, nie znam tu zadnych polakow :( moje [gg]
pozdrawiam i a bientot j'espere :)
gosia
hej wam bardzo sie ciesze ze jest tu ,ktos sory ale nie mam gg bo nie chce u mnie dzialac.JA MIESZKAM 3 PLACE DE L'EUROPE LA RICHE.Podam muj email to sie umuwimy, mam na imie EWA.to muj e-mail [email] Czekam na e-mail.super bardzo sie ciesze wkacu porozmawiam sobie po polsku,dziekuje piscie szybko

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego